Titta efter guldstjärnesymbolen för att upptäcka Samsonites premiumskolväskor för barn med en hel del extra roliga finesser!Titta efter guldstjärnesymbolen för att upptäcka Samsonites premiumskolväskor för barn med en hel del extra roliga finesser!

Nyfikna barn kan komma in i en värld av kunskap med någon av dessa fantastiska Disney-, Marvel- och Star Wars-skolväskor och pennfodral.Nyfikna barn kan komma in i en värld av kunskap med någon av dessa fantastiska Disney-, Marvel- och Star Wars-skolväskor och pennfodral.

Stilmedvetna kids kommer att älska att plugga med Disney- skolväskor, pennfodral, ryggsäckar med hjul och skolvagnar.Stilmedvetna kids kommer att älska att plugga med Disney- skolväskor, pennfodral, ryggsäckar med hjul och skolvagnar.

Alla dessa fantastiska PVC-fria skolväskor har attraktiva tryck och genomgående stoppning, vilket erbjuder den bästa komforten och stöd för barn.Alla dessa fantastiska PVC-fria skolväskor har attraktiva tryck och genomgående stoppning, vilket erbjuder den bästa komforten och stöd för barn.