Titta efter guldstjärnesymbolen för att upptäcka Samsonites premiumryggsäckar för barn med en hel del extra roliga finesser!Titta efter guldstjärnesymbolen för att upptäcka Samsonites premiumryggsäckar för barn med en hel del extra roliga finesser!

Barnen kommer att älska att ta med sig någon av alla dessa ryggsäckar från Disney, Marvel och Star Wars på sina äventyr.Barnen kommer att älska att ta med sig någon av alla dessa ryggsäckar från Disney, Marvel och Star Wars på sina äventyr.

Dessa ryggsäckar är det idealiska valet för stilmedvetna barn för att ge sig ut i världen med ryggsäckar och hjulförsedda ryggsäckar.Dessa ryggsäckar är det idealiska valet för stilmedvetna barn för att ge sig ut i världen med ryggsäckar och hjulförsedda ryggsäckar.

De här strålande PVC-fria ryggsäckarna som passar barn från 2 års ålder har tryck och genomgående stoppning, som erbjuder den bästa komfort och stöd för barn.De här strålande PVC-fria ryggsäckarna som passar barn från 2 års ålder har tryck och genomgående stoppning, som erbjuder den bästa komfort och stöd för barn.