• Största Spinner®-sortimentet inom Samsonites sortiment med mjuka väskor.Största Spinner®-sortimentet inom Samsonites sortiment med mjuka väskor.

  Dubbelhjul i olika storlekar (större hjul på modeller som är större än 70 cm).Dubbelhjul i olika storlekar (större hjul på modeller som är större än 70 cm).

  Brett utbud med kabinväskor, bland annat easyJet-storleken och även storlekar som är anpassade efter British Airways och Air Frances/KLM:s mått.Brett utbud med kabinväskor, bland annat easyJet-storleken och även storlekar som är anpassade efter British Airways och Air Frances/KLM:s mått.

  Förbättrad interiör med två packningsremmar och kryssband med Smart Fix-spänne.Förbättrad interiör med två packningsremmar och kryssband med Smart Fix-spänne.

 • Nu kommer uppföljaren till den prisbelönta* kabinväskan B-lite. Den är nu ännu lättare och har dubbla hjul för extra smidighet. B-Lite är det självklara valet för weekendresan. Det har aldrig varit lättare att resa. B-Lite är en kollektion som består av 11 modeller varav 5 st är kabinväskor - för att du enkelt ska kunna välja den väska som passar din resa bäst. *Bäst i test i PLUS 2013

Filtrera

Regler omkring handbagage
Hitta det perfekta kabinbagaget för att ta med ombord. Flygbolag har ofta olika mått- och viktsregler för kabinbagage.
Läs mer om regler om handbagage

Färg

Pris

kr
kr
Visa resultat (10 artiklar)
 • kr 1.699,00
  SVT1 Plus Oktober 2013
  SVT1 Plus Oktober 2013