Lite-Cube DLX & Lite DLX

First class elegance

Lite-Cube DLX & Lite DLX

Upptäck Lite-Cube DLX Upptäck Lite DLX

Samsonite x Magritte

René Magritte Cosmolite® Limited Edition*

Fri leverans Fri retur Säker betalning Officiell webbutik Hitta återförsäljare
Våra rekommendationer
 • kr 4.799,00
  Gör din Lite-Shock mer personlig och unik med laser gravering.
Exklusivt erbjudande endast på webben.
  Gör din Lite-Shock mer personlig och unik med laser gravering. Exklusivt erbjudande endast på webben.
 • kr 199,00
  Premium-barnsortiment med 3D-element, tyg av hög kvalitet och extra rygg- och axelstöd.
  Premium-barnsortiment med 3D-element, tyg av hög kvalitet och extra rygg- och axelstöd.
Cosmolite

Ny cosmolite-kollektion

Nya färger och ännu lättare!

Cosmolite

Ny cosmolite-kollektion

Nya färger och ännu lättare!

Cosmolite är en av Samsonites mest karaktäristiska resväskor: den oförlikneliga kollektionen kan skryta med en prisbelönt design och använder teknik på ett sätt som sätter en ny standard för både kvalitet och stil. Tack vare de nykonstruerade komponenterna har de nya Cosmolite-modellerna blivit ännu lättare, utan att avkall har gjorts på slitstyrkan. Väskorna, som är tillverkade i det revolutionerande Curv®-materialet, är nu tveklöst en av Samsonites starkaste och lättaste kollektioner. Inte undra på att det säljs en Cosmolite-väska var 90:e sekund! Den uppdaterade Cosmolite-kollektionen har en ny, modern färgskala. Res med stil utan att behöva anstränga dig! Välj mellan de nya färgerna Copper Blush, Midnight Blue och Pearl White. Utöver dessa trendiga färger finns fortfarande de klassiska varianterna Black, Red och Silver.

Upptäck Cosmolite

Lite-Shock

LITE-SHOCK

VÅR LÄTTASTE CURV®

Lite-Shock

Lite-Shock Spinner 75cm Sand

kr 4.399,00

Mer info
Samsonite Move Pro Shopping Bag 39.6cm/15.6inch Silver green

Move Pro Shopping Bag 39.6cm/15.6″ Silver green

kr 999,00

LITE-SHOCK

VÅR LÄTTASTE CURV®

Lite-Shock är den lättaste resväskan i Samsonites Curv®-kollektion och kombinerar minimal vikt med maximal stöttålighet. Denna resväska med hårt skal har en självförstärkande konstruktion, organisk design och ultralätta komponenter med hög komfort, vilket resulterar i en extra lätt väskkollektion som sätter en ny standard. Lite-Shock är en tålig väska utan behov av ett tjockt yttre skal – tack vare den stötdämpande designen.

Spinner 75 väger bara 2,5 kg!

UPPTÄCK LITE-SHOCK UPPTÄCK MOVE PRO

neopulse

NEOPULSE

LÄTT POLYKARBONATVÄSKA

neopulse

Neopulse Spinner 69cm Metallic Blue

kr 2.499,00

Mer info

NEOPULSE

LÄTT POLYKARBONATVÄSKA

Med Neopulse skapar Samsonite en ny måttstock för lätta polykarbonatväskor.

Neopulse tillverkas i Europa och är en hård resväska som lyckas kombinera lätthet och styrka tack vare den patenterade självförstärkande konstruktionen med extra skyddande hörn. Denna iögonfallande och eleganta resväska med 4 hjul bygger på innovativ teknik som också bidrar till att minska synligheten för repor på ytterskalet.

UPPTÄCK NEOPULSE

Scandinavian Airlines Hand Luggage

Scandinavian Airlines

Hitta SAS handbagage.

Scandinavian Airlines

Hitta SAS handbagage

Här visar vi alla våra resväskor som passar till SAS handbagage mått (55cm x 40cm x 23cm) - så det inte blir krånglig på flygplatsen. Dessa gäller även för de övriga flygbolagen som är medlem inom Star Alliance, bland annat Lufthansa. Tänk på att handbagaget inte får överstiga 8kg! Förutom en liten resväska är det även tilllåtet att ta med en liten hand- eller datorväska. Om du hellre vill ha en väska för allt, finns det även modeller som är utrustade med laptopfack.

Reser du till/från USA eller Asien med SAS får du ta med två handbagage med samma mått och vikt.

Visa alla Scandinavian Airlines kabinväskor Köp kabinväskor

s-cure-summer

S'CURE SOMMARFÄRGER

+ MATCHANDE BAGAGESMYCKE

s-cure-summer

S'CURE SOMMARFÄRGER

+ MATCHANDE BAGAGESMYCKE

Sommarkampanj: S’Cure + S’Cure DLX: 400 kr rabatt!*

Den perfekta sommarbrisen... Gör dig klart för sommaren med en av våra S'Cure resväskor i limiterad upplaga! S'Cure är gjort av det revolutionerande polypropylen-materialet Flowlite som säkertställer en lätt men fortfarande stark resväska med hård skal. Alla sommarmodeller för 2017 kommer med färgmatchande hjul och bärhandtag samt slående färgkontrast av gummilist och sidolås.

Gör mer av din sommarresa - välj en resväska i en av våra exotiska eller nautiska färgerna och få en matchande accessoar: ett exklusivt bagagesmycke som gör det lilla extra på din resväskans sommarlook.

Välj din favoritfärg, börja packa och snart är du i paradiset!

HANDLA S'CURE

*Gäller för S’Cure DLX i alla färger och S’Cure i utvalda färger. Så länge lagret räcker. Kampanjperiod 15/05/2017 – 31/08/2017.

trip-to-the-usa

VÄSKOR FÖR RESOR TILL USA

RESVÄSKOR MED TSA-LÅS

trip-to-the-usa

VÄSKOR FÖR RESOR TILL USA

RESVÄSKOR MED TSA-LÅS

Se till att din väska uppfyller amerikanska säkerhetsbestämmelser med vårt utbud av hårda och expanderbara resväskor. Dessa resväskor är ideala för långa flygresor, och alla är utrustade med TSA-lås. Amerikanska Transportation Security Administration (TSA) kontrollerar varje incheckat bagage innan det lastas på planet, ibland för hand.

TSA-låset gör att amerikansk säkerhetspersonal får tillgång till din väska utan att behöva bryta upp låset. Detta bidrar till ökad säkerhet världen över.

KÖP RESVÄSKOR MED TSA-LÅS

Cabin Luggage

Ta med väskan ombord

Din guide om handbagageregler.

Cabin Luggage

Föredrar du att ta
med dig väskan ombord?

Din guide om handbagageregler

Du föredrar att ta med dig väskan ombord. Varför ödsla värdefull tid vid bagagebandet? Genom att alltid ha din kabinväska med dig kan du redan vara på väg till din slutdestination. Vi garanterar att resandet blir precis så smidigt som du hoppas. Du behöver bara välja flygbolag så håller vi koll på vilka handbagagemått som är tillåtna. Det enda vi inte kan hjälpa dig med är packningen och att din väska underskrider viktgränsen!

Ange ditt flygbolag genom att klicka på rullgardinsmenyn högst upp.

Handla alla typer av kabinväskor

2 Wheels 4 Wheels

TVÅ KONTRA FYRA – HUR MÅNGA HJUL BEHÖVER DU?

Hitta väskan som passar dig bäst

2 Wheels 4 Wheels

TVÅ KONTRA FYRA – HUR MÅNGA HJUL BEHÖVER DU?

Hitta väskan som passar dig bäst

När resväskor fick hjul innebar det en oerhörd förbättring för resenärerna. Nu får du ännu fler komfortmöjligheter när du kan välja två eller fyra hjul på din resväska. Hjulförsedda resväskor med två hjul kan stå upprätt. Denna variant lämpar sig bäst att dra. En resväska med fyra hjul, en så kallad Spinner, ska skjutas. Resväskor med fyra hjul är enklast att styra, vilket gör att du snabbt kan glida genom flygplatsen. En upprätt modell med två hjul klarar dock flera olika underlag. Samsonsite har flera alternativ inom båda modellerna. sa

SÖK EFTER VÄSKOR MED FYRA HJUL VISA UPPRÄTTA VÄSKOR MED TVÅ HJUL

Red Dot Award Winners

RED DOT AWARD VINNARE

Många av våra bästsäljande kollektioner har nyligen vunnit det prestigefyllda Red Dot Design Award som uppmärksammar banbrytade design och hög kvalitet. 2015 vann våra kollektioner Lite-Biz (Best of the Best) och Lite-Shock (Winner) och nu kan vi även stolt presentera Paradiver Light, Lite-Cube DLX/Lite DLX och Starfire som vinnare av Red Dot Design Awards.

Lite-Cube DLX och Lite DLX
“En lyxig produkt.” Juryn berömde den sofistikerade och detaljerade designen av dessa resväskor och bagar.
Upptäck mer

Paradiver Light
Juryn tyckte om kollektionens fräscha stil som erbjuder stor funktionalitet och är perfekt för utomhusbruk.
Upptäck mer

BAGAGE

Vi på Samsonite kanske har en subjektiv bild, men för oss handlar resväskor om mer än att bara transportera dina tillhörigheter runt jorden. En bra resväska ska självklart skydda dina värdefulla tillhörigheter, men genom att välja rätt väska kan packningen bli en fröjd och flygplatskorridorerna en härlig promenad. Rätt resväska bidrar till att skilja dig från mängden, och den perfekta arbetsväskan kan stärka ditt självförtroende vid en tuff intervju. Oavsett vilken resa du ska på kan du vara säker på att Samsonite har rätt väska för dig.

Vårt väsksortiment omfattar:

 • Resväskor
 • Kabinväskor
 • Duffelväskor och rymliga bagar/li>
 • Mobile Office-väskor
 • Sminkväskor och necessärer
 • Resegarderob

Om du bara ska vara borta en eller två nätter passar vårt omfattande utbud av lätta väskor perfekt för att packa ner det nödvändigaste. Använd vårt behändiga verktyg för att kontrollera flygbolagsspecifika väskrestriktioner och låt den hitta rätt kabinväska för aktuellt flygbolag.

Behöver du mer utrymme? Inga problem! Vi har flera större resväskor, perfekta om du tänkt checka in bagaget. Samsonites alla väskor uppfyller vår kända kvalitetsstandard och stöds av vårt globala servicenätverk.

Vi har kabinväskor som passar alla dina behov, oavsett om du gillar robusta väskor med hårt skal eller gillar flexibiliteten hos de mjuka väskorna med möjlighet att utvidga och öka volymen. Du kanske är en mer avslappnad resenär eller någon som behöver arbeta under resans gång. Inga problem, vi har en reselösning för dig också.