• Den enda Samsonite-kollektionen med mjuka Spinner-bagar på hjul. Tack vare de separata invändiga facken, de två framfickorna och den dubbelfodrade mellanväggen rymmer de här praktiska modellerna utan problem allt du behöver.

   Den enda Samsonite-kollektionen med mjuka Spinner-bagar på hjul. Tack vare de separata invändiga facken, de två framfickorna och den dubbelfodrade mellanväggen rymmer de här praktiska modellerna utan problem allt du behöver.

  • Alla ryggsäckar har integrerad flaskhållare, Smart Sleeve-funktion, bekväma vadderade remmar samt ryggpanel med blixtlåsficka och reflexdetaljer.

   Alla ryggsäckar har integrerad flaskhållare, Smart Sleeve-funktion, bekväma vadderade remmar samt ryggpanel med blixtlåsficka och reflexdetaljer.

  • Datorryggsäckarna har integrerade regnskydd med reflekterande och självlysande detaljer.

   Datorryggsäckarna har integrerade regnskydd med reflekterande och självlysande detaljer.

  • Flera modeller har kompressionsremmar som gör det enkelt att anpassa storleken.

   Flera modeller har kompressionsremmar som gör det enkelt att anpassa storleken.

Filtrera

Storlek

Färg

Pris

kr
kr

Volume

L
L

Packing Options

Datorfack

Visa resultat (1 artiklar)

Hitta Produkter 1

4Mation

Duffelväskorna och dagryggsäckarna i 4Mation-serien riktar sig till den urbana dagpendlaren och resenären som reser med tåg eller bil. Allt började med de mjuka Spinner- väskorna på fyra hjul som har stor volym och optimal transportkomfort. Den här kollektionen vet vad som räknas: låg vikt, bra skydd, unik design och en mängd smarta funktioner kryddat med fina material och detaljer. Finns i fyra färger med kontrasterande detaljer.