BAGAGE

Vi på Samsonite kanske har en subjektiv bild, men för oss handlar resväskor om mer än att bara transportera dina tillhörigheter runt jorden. En bra resväska ska självklart skydda dina värdefulla tillhörigheter, men genom att välja rätt väska kan packningen bli en fröjd och flygplatskorridorerna en härlig promenad. Rätt resväska bidrar till att skilja dig från mängden, och den perfekta arbetsväskan kan stärka ditt självförtroende vid en tuff intervju. Oavsett vilken resa du ska på kan du vara säker på att Samsonite har rätt väska för dig.

Vårt väsksortiment omfattar:

  • Resväskor
  • Kabinväskor
  • Duffelväskor och rymliga bagar/li>
  • Mobile Office-väskor
  • Sminkväskor och necessärer
  • Resegarderob

Om du bara ska vara borta en eller två nätter passar vårt omfattande utbud av lätta väskor perfekt för att packa ner det nödvändigaste. Använd vårt behändiga verktyg för att kontrollera flygbolagsspecifika väskrestriktioner och låt den hitta rätt kabinväska för aktuellt flygbolag.

Behöver du mer utrymme? Inga problem! Vi har flera större resväskor, perfekta om du tänkt checka in bagaget. Samsonites alla väskor uppfyller vår kända kvalitetsstandard och stöds av vårt globala servicenätverk.

Vi har kabinväskor som passar alla dina behov, oavsett om du gillar robusta väskor med hårt skal eller gillar flexibiliteten hos de mjuka väskorna med möjlighet att utvidga och öka volymen. Du kanske är en mer avslappnad resenär eller någon som behöver arbeta under resans gång. Inga problem, vi har en reselösning för dig också.