Cityvibe Datorryggsäck 16"

kr 1.599,00
Färg

 Slut på lager.

UPPTÄCK Cityvibe Visa alla

Fantastiska kombinationer

Produktinfo

Produktinfo

Garanti Begränsad 2 års global garanti
Model Datorryggsäck
Färg Ash Grey
Material Nylon
Mått 43 x 34 x 24.5 cm
Storlek vid expanderad 43 x 34 x 29 cm
Maxstorlek, dator 4 x 38 x 27 cm (⌀ 40.6 cm)
Maxstorlek, tablet 0.8 x 24 x 17.6 cm (⌀ 25.7 cm)
Volym 24.0/29.0 L
Vikt 1 kg
SKU 59555-2440

Egenskaper

Utsida
Kategori Tillverkad i 100 % nylon, med ett gradienttryck som ytterligare skydd undertill. Svarta järndetaljer och blixtlåskläppar för högkvalitativ beröring och känsla, med matchande svart gradienttryck och vävdetaljer.
Dragkedjor Blixtlås med diskret Samsonite-logotyp. Låsbara blixtlås på den bakre facket som kan låsas med ett separat hänglås.
Handtag Bärhandtag på toppen för enkel hantering av väskan.
Ytterfickor En stor frontficka med blixtlås, en stor frontficka med blixtlås och fyra pennhållare, en slip-in-ficka för visitkort och en telefonficka med flik och kardborrband, en stor frontficka med två magneter bakom de andra två frontfickorna, två små sidofickor med blixtlås och ett elastiskt nät som förhindrar flaskan från att trilla ut, och en liten bakficka med blixtlås, inbyggd i det smarta höljet.
Utvidgningsbar Gör det möjligt att öka storleken.
Smart Sleeve Smart ytterhölje med integrerad ficka, för att fästa väskan till ditt baggage och göra affärsresan enklare.
Ryggsäcksremmar Vadderade, ergonomiska och justerbara rygssäcksremmar för bättre rörlighet och komfort, med justerbar midjerem med spänne. Midjeremmens höjd kan också justeras.
Ryggstöd Ryggstöd som avlastar ryggen.
Kabinväskor Kabinbagage uppfyller IATA:s rekommendationer och kan tas med ombord på ett flygplan. Vi rekommenderar att kolla med ditt flygbolag för den senaste informationen om tillåtet handbagage.
Flaskhållare Två sidofickor med elastiskt nät som hindrar flaskan från att trilla ut.
Protection studs Ja
Back Compartment Ett bakre fack med vadderat datorfack med säkerhetsrem i kardborrband och en inbyggd fleece-fodrad ficka för surfplatta.
Insida
Huvudfack Ja
Datorfack Två datorfack: ett datorfack i huvudfacket och ett vadderat datorfack i bakre facket med kardborrsäkerhetsband och integrerad ficka för surfplatta.
Skärmstorlek, dator 16"
Tabletficka Mjukt fack för surfplatta, tack vare inre fleecefoder med kardborrsäkerhetsband.
Mobilficka Ja
Pennhållare Ja
Back Compartment Ett bakre fack med vadderat datorfack med säkerhetsrem i kardborrband och en inbyggd fleece-fodrad ficka för surfplatta.
Mer info

Denna kabinväska är 43x34x25cm och kan tas ombord följande flygbolag:

  • Finnair
  • easyJet
  • Aegean Airlines
  • Aeroflot
  • Aerolineas Argentinas
  • Air Europa
Visa hela listan

Air France, Alitalia, All Nippon Airways, British Airways, Czech Airlines, El Al, Great Dane Airlines, HOP!, Iberia, Japan Airlines, Jet Airways, Jet2, KLM, Monarch, Qatar Airways, TAM, Thai Airways, Transavia, TUI Fly, XL Airways

Läs mer om regler om handbagage

Mer information

The fusion of well featured business bags with a casual and lifestyle attitude resulted in CityVibe, Samsonite’s answer to the new and growing segment of business casual bags. This new collection offers you 24/7 companions; ideal for office, leisure time and for travelling abroad.

Video