#TAKECARE

#TAKECARE

Bästa kunder,

Vi alla älskar att resa och upptäcka världen & nya platser. Men just nu är det helt enkelt inte läge att göra det. Nu måste vi ta en paus, ta hand om oss själva och varandra.
Dröm istället om nästa resa & ta vara på tiden som finns just nu, på ett annat sätt. Läs den där boken som du har haft liggandes i flera månader. Rensa och gör vårfint hemma. Ring morfar och farmor en extra gång. Tänk tillbaka på alla fantastiska resor som du har gjort hittills - och glöm inte att nästa resa kommer säkert. Tills dess är det viktigaste vi kan göra att ta hand om varandra och stanna hemma. För att snart kunna resa igen.

 • Våra Samsonite butiker:
  Våra butiker öppnar igen! Vi ser fram emot att välkomna dig hos oss. För att garantera allas säkerhet följer vi de lokala rekomendationerna och reglerna i samband med hantering av Covid-19.
  Mer information om butikernas öppettider hittar du på vår hemsida.
 • Vår officiella webbutik:
  I vår webbutik kan du fortsatt handla dygnet runt hemifrån. Vi levererar din onlinebeställning gratis.
  Dock kan det uppstå förseningar i leveransen på grund av rådande omständigheter. Vi beklagar detta och ber om överseende.
 • Vår kundtjänst:
  Vår kundtjänst finns på plats även i fortsättning. Vårt team hjälper dig gärna med dina frågor och är tillgängligt måndag-fredag kl 10-17. Du når oss på telefon +46 853 527 805 eller e-post customer.care@samsonite.com.
 • Vår service:
  Vänligen titta på vår FAQ sida där vi har samlat information om reservdelar och reparationer. Just nu kan våra butiker eller reparationscenter ha avvikande öppettider eller vara stängda, men vårt team kommer hjälpa dig på bästa möjliga sätt.