DATORVÄSKOR

En bärbar dator eller en surfplatta kan ha lika värdefullt innehåll som vanliga väskföremål. Det är därför viktigt att de skyddas ordentligt i en datorväska på resan. Oavsett om du använder datorn i arbetet eller privat finns alla Samsonites datorväskor och fodral för datorer och surfplattor i flera storlekar. De genomgår en omfattande design-, test- och tillverkningsprocess för att du inte ska bli besviken.

För en mer avslappnad stil, eller en diskretare teknikförvaring, passar eventuellt våra messengerväskor och ryggsäckar med datorfack bättre. Väskorna finns i formell design som passar i arbetet och i en mer avslappnad design för skolan eller fritiden. Samsonite har rätt väska för dina behov.

Håll utkik efter egenskaper som axelrem med antihalkmönster, datorskydd via stötdämpare eller XRD-områden, greppvänligt bärhandtag, mjukt fodrad ficka som skyddar surfplattan och praktisk förvaring för pennor, dokument, telefon och kablar.

Kanske föredrar du en datorportfölj på affärsresan med övernattning eller varför inte titta närmre på en Mobile Office-väska? Väskorna ger dig perfekt förvaring för alla dina jobbsaker, plus ett klädombyte – Allt får plats i en behändig, hjulförsedd datorväska i kabinstorlek.