Tur Retur

Tur
Retur

Skänk din gamla resväska & få -200kr rabatt*

Klicka hem din resväska (min. värde 1000kr) här på webshopen men hämta och betala i butik.

  • I KASSAN välj fraktsätt – ” Avhämtning i en officiell Samsonite butik.
  • Ta med dig din gamla resväska till butiken och erhåll 200kr i rabatt på din nya resväska*

Bor du långt ifrån en Officiell Samsonite butik?
Återförsäljare nära dig med returrabatt >>

I samarbete med  Myrorna

Hitta Produkter 33

TUR/RETUR

Att köpa en Samsonite är ett hållbart val.
Samsonite står för kvalité. Våra väskor är slitstarka, stöttåliga och vi har reservdelar till de flesta detaljer på din väska vilket gör att en väska från oss kommer vara ditt resesällskap under många år framåt.

Myrorna
Samsonite är stolta att samarbeta med Myrona. Myrornan är Sveriges största och mest välkända butikskedja som säljer second hand och är störst när det gäller att samla in kläder och prylar som kan återanvändas. Överskott från försäljningen går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna kommer att ta emot de väskor som har ett andrahandsvärde och sälja det i sina butiker. Väskor utan ett andrahandsvärde kommer att återvinnas på korrekt sätt.

Samsonites hållbarhetsarbete
Samsonite har ett starkt hållbarhetsarbete. Med innovation och goda samarbeten jobbar vi för en grönare värld. Vi har utvecklat flera ekologiska väskor som är producerade i återvunnet material. Vi hjälper till att göra vår värld grönare och klimatkompenserar genom projektet Plant a tree där vi planterar skog i Zambia. Vi är stolta att många våra väskor bär stämpeln ”Made in Europé” som står för kvalité, goda arbetsförhållanden och korta transporter. Våra anläggningar i Belgien drivs också från solceller på fabrikens tak. Än mer kan du läsa om vårt hållbarhetsarbete här>>

*Erbjudandet gäller t o m 30/4-2019, enbart vid köp av resväska med värde över 1000kr och erhålles enbart vid inlämnande av gammal resväska i officiell Samsonite butik vid köptillfället.