• Skyddande, innovativ formgjuten hård ram

   Skyddande, innovativ formgjuten hård ram

  • Kabinväska där det är lätt att komma åt innehållet med rymlig, låsbar framficka (inklusive inbyggd ficka för surfplatta) och bakficka.

   Kabinväska där det är lätt att komma åt innehållet med rymlig, låsbar framficka (inklusive inbyggd ficka för surfplatta) och bakficka.

  • Vanliga storlekar för både kabinväskor och väskor som checkas in, inklusive Spinner-modell i XL-storlek 82 cm

   Vanliga storlekar för både kabinväskor och väskor som checkas in, inklusive Spinner-modell i XL-storlek 82 cm

  • Praktiskt packsystem med separata fack (50/50) på alla storlekar

   Praktiskt packsystem med separata fack (50/50) på alla storlekar

Fuze

Vår helt nya kollektion Fuze är den första i en ny generation av lättåtkomligt bagage. Namnet hämtar sin inspiration från betydelsen hos det engelska verbet /fju:z/, vilket i praktiken handlar om att smälta samman det bästa hos teknikerna för hårda och mjuka väskor till en helhet. Den formgjutna ramen ger grundligt skydd och gör väskorna stabila och lätta att rulla, samtidigt som de mjuka panelerna ger fantastisk flexibilitet både tack vare den expanderbara delen och praktiska fickor på utsidan. På de 2 kabinväskorna har detta innovativa arbetssätt tillfört en ny dimension inom kabinväskor där det är lätt att komma åt innehållet, med sina rymliga fram- och bakfickor. Dessutom har Fuze inte bara fantastisk funktionalitet, utan också ett fantastiskt utseende, inklusive specialdesignade metalldetaljer och en elegant färgpalett.