Fri leverans Fri retur Säker betalning Officiell webbutik Hitta återförsäljare
Våra rekommendationer
 • kr 4.199,00
  Finns endast i officiella Samsonite Flagship Stores & på www.samsonite.se
  Finns endast i officiella Samsonite Flagship Stores & på www.samsonite.se
 • kr 4.099,00
  Fira med oss Cosmolite 10 år!
  Fira med oss Cosmolite 10 år!
 • kr 4.999,00
  Gör din Lite-Shock mer personlig och unik med laser gravering.
  Gör din Lite-Shock mer personlig och unik med laser gravering.
 • kr 3.999,00
  Gör din Lite-Shock mer personlig och unik med laser gravering.
  Gör din Lite-Shock mer personlig och unik med laser gravering.
 • kr 2.699,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2018</strong>
winner
  reddot award 2018 winner
Cabin Luggage

Ta med väskan ombord

Din guide om handbagageregler.

Christmas Cabin Luggage

Föredrar du att ta
med dig väskan ombord?

Din guide om handbagageregler

Du föredrar att ta med dig väskan ombord. Varför ödsla värdefull tid vid bagagebandet? Genom att alltid ha din kabinväska med dig kan du redan vara på väg till din slutdestination. Vi garanterar att resandet blir precis så smidigt som du hoppas. Du behöver bara välja flygbolag så håller vi koll på vilka handbagagemått som är tillåtna. Det enda vi inte kan hjälpa dig med är packningen och att din väska underskrider viktgränsen!

Ange ditt flygbolag genom att klicka på rullgardinsmenyn högst upp.

Handla alla typer av kabinväskor

Den perfekta lyxkombinationen!

Lite-Cube DLX och Lite DLX

Den perfekta lyxkombinationen!

Den perfekta lyxkombinationen!

Lite-Cube DLX och Lite DLX

Den perfekta lyxkombinationen!

Lite-Cube DLX-väskorna är tillverkade i det extremt slitstarka och otroligt lätta Curv-materialet och garanterar därmed en mycket stilfull och bekväm reseupplevelse. Med sina läderdetaljer, sina sofistikerade färger och sin fullutrustade inredning ser den här lyxversionen av Lite-Cube verkligen ut som något alldeles extra. Finns nu i den fantastiska färgen Midnight Blue.

Om det är eleganta väskor du är ute efter, så ska du titta närmare på den nya iögonfallande kollektionen Lite DLX. Det mjuka tyget kombinerar ett oregelbundet vävmönster med en diskret reliefyta. Många detaljer, bland annat i läder. Lite DLX är utformad för att användas individuellt eller tillsammans med vår Lite-Cube DLX-kollektion med hårda väskor. Lite DLX finns i ett kompakt urval med dagväskor och kabinväskor.

Upptäck Lite-Cube DLX Upptäck Lite DLX

overnight-business-trip

Affärsresa

Kombinera ett mobilt kontor och kläder i en väska

overnight-business-trip

Affärsresa

Kombinera ett mobilt kontor och kläder i en väska

Som affärsresenär förväntar du dig det bästa, så varför låta ditt bagage tynga ner dig? Låt Samsonites utbud av affärsväskor ge dig de bästa kombinerade alternativen av maximal flexibilitet för att rymma både ett mobilt kontor och kläder som skrynklar sig minimalt. Detta utbud av väskor i kabinstorlek skapar ett effektivt resande så att du hinner till ditt nästa möte i god tid. Du slipper långa väntetider på flygplatser för incheckning av bagage. Hitta handbagage med hjul eller modeller med avtagbara mycket praktiska laptop-fack som ger extra skydd.

Upptäcka dessa kollektioner

ladies-backpacks-2018

Ryggsäckar

Modern & trendig

Ladies backpacks

Ryggsäckar

Modern & trendig

Upptäck Samsonites sortiment av trendiga ryggsäckar som kombinerar elegant design med praktiskt funktionalitet – perfekt för jobbet och även lediga dagar. Dessa moderna kollektioner erbjuder många unika färger, former och modeller som är perfekta för det moderna, urbana livet.

Visa alla trendiga ryggsäckar

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

NYHET bedårande barnväskor

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

NYHET bedårande barnväskor

Vår nya kollektion av barnväskor för barn mellan 2 och 4 år är det perfekta valet för alla äventyr! Välj mellan underbara ryggsäckar, skolväskor, pennfodral och väskor med hjul. Med roliga, nya figurer som Dino Rex, Unicorn Lily, Cat Kitty, Rabbit Rosie, Teddy Bear och Fox William, dessa skandinaviska designs kommer med söta detaljer och blir säkert snabbt favoriterna bland de små!
Utöver det kan föräldrarna förlita sig på Samsonites kvalitet och veta att barnens tillhörigheter förvaras tryggt & säkert.

UPPTÄCK HAPPY SAMMIES

Pro-DLX5

Pro-DLX5

Perfekt för den vana affärsresenären

Pro-DLX5

PRO-DLX5

Perfekt för den vana affärsresenären

Den senaste generationen av Samsonites mest emblematiska affärskollektion är utformad för affärsresenärer som ställer höga krav och är ännu lättare än sin föregångare. Dessutom har den fått ännu fler smarta funktioner, bl.a. RFID-skydd och en powerbank-ficka. Med fokus på bättre organisation och hög kvalitet, samtidigt som vikten har minskats avsevärt, uppfyller Pro-DLX5 alla krav från affärsresenärer och andra som reser ofta och mycket. Pro-DLX5: Den perfekta businessväskan för ett stressfritt resande!

Upptäck vår bästsäljande affärsväska

ladies-handbags-2018

Handväskor

Elegant & funktionell

Ladies handbags

Handväskor

Elegant & funktionell

Eleganta handväskor med stil för alla tillfällen! Dessa modeller kombinerar trender och funktionalitet och flera fack säkerställer optimal organisation. Med en design för både vardag och resa passar dessa smarta handväskor i alla tillfällen.

Upptäck alla handväskor

Paradiver Light

VÅR BÄSTA DUFFELKOLLEKTION

Nu med en ny färg i begränsad upplaga

Paradiver Light

VÅR BÄSTA DUFFELKOLLEKTION

Nu med en ny färg i begränsad upplaga

Paradiver Light kombinerar extrem tålighet och ergonomisk lätthet med ett sportigt, dynamiskt utseende.

NY FÄRG I BEGRÄNSAD UPPLAGA! Paradiver Light finns nu i säsongsfärgen Blue Nights med kontrasterande detaljer i orange.

KÖP NU

Välkommen till Skandinaviens första Samsonite Flagship Store!

Välkommen till Samsonite Company Store på Västkusten!

Vi är stolta över att kunna presentera den första Samsonite Company Store på Sveriges Västkust, i Hede Fashion Outlet! I vår nya butik hittar du fantastiska erbjudanden när det gäller resväskor, datorväskor, damväskor samt resetillbehör. Vår personal hjälper dig gärna med att hitta den rätta produkten för dina behov eller med service på din gamla resväska om det behövs.

ÖPPETTIDER
Alla dagar 10-19

KONTAKTUPPGIFTER
Samsonite Company Store Hede
Kungsparksvägen 80
434 39 Kungsbacka
store.hede@samsonite.com
+46 722 372374

Hitta Oss

Business Leisure: Bleisure

BLEISURE – KOMBINERADE AFFÄRS- OCH NÖJESRESOR

Den nya resetrenden

Genom att förlänga affärsresan och stanna några extra dagar på destinationen suddar många ut gränsen mellan affärs- och semesterresor. Istället för att rusa iväg till flygplatsen efter sista mötet fredag eftermiddag gör sig dessa resenärer redo att insupa den lokala kulturen under hela helgen.

Samsonite anammar denna trend genom att erbjuda perfekta väskor för den här nya typen av resor – väskor som ger en mer stressfri reseupplevelse. Våra innovativa reselösningar har ett särskilt fack för jobbsaker som du snabbt kommer åt i säkerhetskontrollen. Kläder och andra privata tillhörigheter förvaras separat.

Upptäck våra väskor för ”bleisure”

Res lätt nästa gång du flyger

STORSTADSRESOR

Res lätt nästa gång du flyger

Res lätt: Om du ska åka iväg på en storstadshelg och vill slippa checka in bagage bör du kolla in Samsonites stora utbud av kabinväskor, anpassade efter olika flygbolags handbagageregler. Storstäder är mer populära än någonsin – vi verkar helt enkelt inte få nog av dem! Numera betraktas storstadsresor som överkomliga avbrott i vardagen och täcker allt fler helger i våra kalendrar. Storstadsresandet har ökat med 15 %, medan solsemestrarna har stagnerat.

Samsonite skapar hela tiden nya, innovativa lösningar som underlättar resandet. Kolla in våra fantastiska kabinväskor med särskilt fokus på funktioner som är praktiska när du reser med enbart handbagage.

UPPTÄCK VÅRA MODELLER INOM HANDBAGAGE