Fri leverans Fri retur Säker betalning Officiell webbutik Hitta återförsäljare
Våra rekommendationer
 • kr 4.499,00 kr 3.199,00
  -1300 SEK
  -1300 SEK
 • kr 2.699,00 kr 1.889,30
  -30%
  -30%
 • kr 2.099,00 kr 1.469,30
  -30%
  -30%
 • kr 1.499,00 kr 1.049,30
  -30%
  -30%
 • kr 1.499,00 kr 1.049,30
  -30%
  -30%
Ladies Laptop Bags

Dataväskor för kvinnor

Ladies Laptop Bags

Dataväskor för kvinnor

Speciellt designad för karriärskvinnan. Med egenskaper som löstagbara iPad och datorfickor, blir dessa väskor välorganiserade och praktiska, den perfekta kombinationen av business och handväska.

Visa alla väskor med dator fack Visa alla tillbehör

-2017
Business Bags

Datorryggsäckar

Gör det enkelt att organisera dina saker

Business Bags

Datorryggsäckar

Gör det enkelt att organisera dina saker

En laptop-användare som ofta reser och vill ha händerna fria bör välja en laptop-ryggsäck med ett specialdesignat laptopfack. Du kan förvänta dig ett mycket bra skydd för dina dyrbara elektriska apparater, men samtidigt finns det plats för andra föremål. Oavsett om du letar efter en formell stil för affärsmiljö eller en mer vardaglig modell för skolan eller fritidsaktiviteter har Samsonite alla alternativ du behöver, inklusive laptopryggsäckar på hjul.

Missa inte några av de extra praktiska funktionerna som tåliga kuddar, remmar som inte glider, bekväma bärhandtag och praktisk organisering för varje dag.

Upptäcka dessa kollektioner

winter-ladies-handbags

Handväskor

Elegant & funktionell

Ladies backpacks

Handväskor

Elegant & funktionell

Eleganta handväskor med stil för alla tillfällen! Dessa modeller kombinerar trender och funktionalitet och flera fack säkerställer optimal organisation. Med en design för både vardag och resa passar dessa smarta handväskor i alla tillfällen.

Upptäck alla handväskor

Den perfekta lyxkombinationen!

Lite-Cube DLX och Lite DLX

Den perfekta lyxkombinationen!

Den perfekta lyxkombinationen!

Lite-Cube DLX och Lite DLX

Den perfekta lyxkombinationen!

Lite-Cube DLX-väskorna är tillverkade i det extremt slitstarka och otroligt lätta Curv-materialet och garanterar därmed en mycket stilfull och bekväm reseupplevelse. Med sina läderdetaljer, sina sofistikerade färger och sin fullutrustade inredning ser den här lyxversionen av Lite-Cube verkligen ut som något alldeles extra. Finns nu i den fantastiska färgen Midnight Blue.

Om det är eleganta väskor du är ute efter, så ska du titta närmare på den nya iögonfallande kollektionen Lite DLX. Det mjuka tyget kombinerar ett oregelbundet vävmönster med en diskret reliefyta. Många detaljer, bland annat i läder. Lite DLX är utformad för att användas individuellt eller tillsammans med vår Lite-Cube DLX-kollektion med hårda väskor. Lite DLX finns i ett kompakt urval med dagväskor och kabinväskor.

Upptäck Lite-Cube DLX Upptäck Lite DLX

Cabin Luggage

Ta med väskan ombord

Din guide om handbagageregler

Cabin Luggage

Föredrar du att ta
med dig väskan ombord?

Din guide om handbagageregler

Du föredrar att ta med dig väskan ombord. Varför ödsla värdefull tid vid bagagebandet? Genom att alltid ha din kabinväska med dig kan du redan vara på väg till din slutdestination. Vi garanterar att resandet blir precis så smidigt som du hoppas. Du behöver bara välja flygbolag så håller vi koll på vilka handbagagemått som är tillåtna. Det enda vi inte kan hjälpa dig med är packningen och att din väska underskrider viktgränsen!

Ange ditt flygbolag genom att klicka på rullgardinsmenyn högst upp.

Handla alla typer av kabinväskor

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX 4

Perfekt till de vana businessresenären.

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX 4

Perfekt till de vana businessresenären.

Designad för dagens krävande affärsmän, denna nya generation av Samsonites mest symboliska business kollektion finns nu som ännu lättare och med fler egenskaper än tidigare. Pro-DLX4: Ren prefektion!

Upptäck denna kollektion Titta på videoklippet

luggage-sets

Bagageset

Väskor för hela familjen

luggage-sets

Bagageset

Väskor för hela familjen

Praktiska och stiliga - säg hej till vårt urval av bagageset för alla tillfällen där en väska inte räcker till.

Gjorda för att möta de högsta kraven, våra bagageset är perfekta för att säkert förvara dina tillhörigheter samtidigt som du och din familj reser med stil.

Hitta ditt perfekta bagageset idag och börja din resa på bästa sättet!

HANDLA BAGAGESET

Star Wars 2017

Star Wars-väskor

Fantastiska klappar för alla åldrar

Star Wars 2017

Star Wars-väskor

Fantastiska klappar för alla åldrar

May the Force be with you™ med en av Samsonites intergalaktiska Star Wars-väskor, som är skapade speciellt för fans av detta halsbrytande rymdäventyr.

De här fantastiska modellerna är perfekta julklappar till Star Wars-fans av alla åldrar! För barn och ungdomar finns resväskor, skolväskor och ryggsäckar med Darth Vader- eller Stormtrooper-motiv – klassiska bästsäljare för dem som älskar allt som har med denna episka historia att göra. Samsonites duffelväskor och ryggsäckar i serien Paradiver Light har också fått ta del av The Force™ och finns nu med två diskreta tryck som föreställer rymdskeppet Millennium Falcon eller Tie Fighter. Om du är sugen på något riktigt speciellt bör du kolla in vår Limited Edition-portfölj Signat Star Wars. Det här samlarobjektet finns endast i 800 numrerade exemplar och har en snygg metallic-look, tredimensionell Millennium Falcon-inspirerad design samt ett Star Wars-mönstrat foder.

Handla Star Wars-väskor

My Samsonite

My Samsonite handväskor

Designat av Samsonite. Skräddarsytt av dig

Väskorna i vår nya kollektion My Samsonite kan förses med monogram.

Med ett monogram skapar du den perfekta balansen mellan uttrycksfullhet och enkelhet. Monogrammet signalerar både lyx och stilkänsla. En skräddarsydd produkt är också en unik gåva till nära och kära.

Du kan välja en traditionell stil och märka väskan med dina initialer (högst 3 bokstäver). Om du hellre vill göra något lite annorlunda kan du istället välja en förkortning av ditt favorituttryck, t.ex. ”OMG!”.

UPPTÄCK

Expandable Luggage

EXPANDERBARA VÄSKOR

TA HEM FLER MINNEN

Alla resenärer har nytta av expanderbara väskor som gör att du kan packa fler eller färre saker efter behov. Dessa lättanvända väskor som hjälper dig att spara plats är en viktig del av resan. Samsonites kollektioner med expanderbara väskor är ett utmärkt val om du vill ha mer utrymme för att kunna ta hem alla semestersouvenirer och extra shopping. Dessa expanderbara resväskor är slitstarka och har större packningskapacitet. Du får den flexibilitet du behöver oavsett om du reser ofta eller bara en gång om året.

SÖK EXPANDERBARA VÄSKOR