Vi använder Cookies för att kunna erbjuda bästa möjliga service på vår webbsida.Genom att fortsätta använda webbsidan godkänner du vår användning av Cookies.

Jag godkänner

Men's Line

Ator

ATOR ger dig både stil och funktion. Framsidans effektfulla dragkedja och det ytbehandlade materialet skapar raka, rena linjer. Allt du behöver under arbetsdagen hålls välorganiserat och i säkert förvar tack vare de många smarta facken.

Darkahn

DARKAHN introducerar nu färgen marinblå i sin moderna affärskollektion för män. De här väskorna är kända för sin avslappnade businesslook. Ton-i-ton kombinationen av nylon och matt polyuretan, den triangulära Vislon-dragkedjan och den stora men ändå diskreta logotypen bidrar alla till Darkhans ungdomliga look. Väskorna har också en mängd smarta funktioner i form av bl.a. olika förvaringsutrymmen och fack.

Khardeon

"KHARDEON" är din följeslagare för 24/7 - den passar för jobbet, fritiden och både tjänste- & fritidsresor. Den är den perfekta kombinationen av en avslappnad businessmodell för män som är ute efter praktisk användning. Framfickan på ryggsäcken i storlek Large går att öppna hela vägen vilket möjliggör att packa dina tillhörigheter som bagage. Ryggsäcken i storlek Medium är en väska som kan användas på tre olika sätt - som ryggsäck, portfölj och axelremsväska.