Men's Line

Ator

ATOR ger dig både stil och funktion. Framsidans effektfulla dragkedja och det ytbehandlade materialet skapar raka, rena linjer. Allt du behöver under arbetsdagen hålls välorganiserat och i säkert förvar tack vare de många smarta facken.

Darkahn

DARKAHN introducerar nu färgen marinblå i sin moderna affärskollektion för män. De här väskorna är kända för sin avslappnade businesslook. Ton-i-ton kombinationen av nylon och matt polyuretan, den triangulära Vislon-dragkedjan och den stora men ändå diskreta logotypen bidrar alla till Darkhans ungdomliga look. Väskorna har också en mängd smarta funktioner i form av bl.a. olika förvaringsutrymmen och fack.

Khardeon

"KHARDEON" är din följeslagare för 24/7 - den passar för jobbet, fritiden och både tjänste- & fritidsresor. Den är den perfekta kombinationen av en avslappnad businessmodell för män som är ute efter praktisk användning. Framfickan på ryggsäcken i storlek Large går att öppna hela vägen vilket möjliggör att packa dina tillhörigheter som bagage. Ryggsäcken i storlek Medium är en väska som kan användas på tre olika sätt - som ryggsäck, portfölj och axelremsväska.