Fri leverans Fri retur Säker betalning Officiell webbutik Hitta återförsäljare
För djärva och energiska resenärer - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

För djärva och energiska resenärer

För djärva och energiska resenärer - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

För djärva och energiska resenärer

Ser du redan fram emot nästa resa? Med vår senaste Limited edition designad i samarbete med mode- och livsstilsmärket DIESEL har du allt du behöver. Om du letar efter bagage som är ett statement är den här distinkt originella, djärva semitransparenta kollektionen det perfekta valet. Väskan går från solid svart färg som gradvis övergår till transparent, vilket gör att du själv kan välja vad andra ska kunna se. Detaljerna i starkt gult, meshfoder i kombination med läderlook säkerställer en tuff look. Dessutom erbjuder Samsonite x Diesel-kollektionen en mängd praktiska funktioner för att ytterligare optimera din reseupplevelse. Den smart integrerade ryggsäcken med dragsko är perfekt att använda på plats för att bära lättare packning när du utforskar staden. Väskorna i kabinstorlek har dessutom en integrerad USB-port så att du alltid kan vara uppkopplad oavsett vart du reser!

UPPTÄCK Samsonite x Diesel

Rewind

REWIND

Ryggsäckar och duffleväskor

Rewind

REWIND

Ryggsäckar och duffleväskor

Reser och pendlar du med tåg, bil eller cykel? Våra nya Rewind-väskor är utformade för att tillgodose de ständigt föränderliga transport- och förvaringsbehoven bland dagens hypermobila människor. Modern design i en mängd olika färger och med fokus på detaljer, samt ett stort antal praktiska funktioner.

UPPTÄCK REWIND

Paradiver Light

VÅR BÄSTA DUFFELKOLLEKTION

Nu med en ny färg i begränsad upplaga

Paradiver Light

VÅR BÄSTA DUFFELKOLLEKTION

Nu med en ny färg i begränsad upplaga

Paradiver Light kombinerar extrem tålighet och ergonomisk lätthet med ett sportigt, dynamiskt utseende.

NY FÄRG I BEGRÄNSAD UPPLAGA! Paradiver Light finns nu i säsongsfärgen Blue Nights med kontrasterande detaljer i orange.

KÖP NU

ladies-backpacks-2018

Ryggsäckar

Modern & trendig

Ladies backpacks

Ryggsäckar

Modern & trendig

Upptäck Samsonites sortiment av trendiga ryggsäckar som kombinerar elegant design med praktiskt funktionalitet – perfekt för jobbet och även lediga dagar. Dessa moderna kollektioner erbjuder många unika färger, former och modeller som är perfekta för det moderna, urbana livet.

Visa alla trendiga ryggsäckar

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vårt nya, urbana livsstilsmärke

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vårt nya, urbana livsstilsmärke

Samsonite RED: Samsonites nya livsstilsmärke med ryggsäckar och väskor för den nya generationen passar både män och kvinnor och består av en mängd olika former, storlekar och format. Kör ett pass på gymmet före morgonmötet, yoga på lunchen eller gå ut och ta en drink med vännerna efter jobbet! Vi befinner oss i ständig rörelse och gränsen mellan arbete och fritid blir alltmer flexibel. Samsonite RED-väskorna är snygga, praktiska och slitstarka och kan därför vara en del av alla dina vardagsaktiviteter.

Upptäck den nya kollektionen Samsonite RED och bli en del av RED-världen.

UPPTÄCK

Våra rekommendationer
Staycation

RESETREND: STAYCATION – HEMESTER

Flexibelt resande

Den nya hemestertrenden blir större och större. Det är lätt att förstå varför. Europa är fullt av dolda pärlor, så varför inte ge sig ut på vägen och utforska det egna landet? Att köra bil är ett enkelt och stressfritt sätt att förflytta sig, och du kan ta med dig mycket mer packning än när du flyger. Duffelväskor, ryggsäckar och mjuka väskor med mjukt skal är lättare att packa och ger större flexibilitet när du reser med bil.

Samsonites kollektion Paradiver Light har allt du behöver för både resor och pendling. Paradiver Light är en komplett serie duffelväskor och ryggsäckar som finns i flera sportiga färger. Modellernas storlek och flexibilitet gör dem perfekta för både bil- och tågresor.

SE VÅRA FLEXIBLA VÄSKOR

DUFFELVÄSKOR

Vi på Samsonite vet att en resväska inte alltid är den bästa resepartnern. För en mer lättvindig resa eller packning passar kanske våra duffelväskor och ryggsäckar bättre.

En messengerväska eller ryggsäck med hjul är den perfekta resepartnern när du behöver ha händerna fria. En liten duffelväska eller en rymlig bag passar perfekt för gymmet, dagsutflykter, övernattningar och som handbagage.

En duffelväska på hjul passar perfekt när du behöver stor volym men inte har så mycket plats att förvara väskan mellan resor, eftersom den går att vika ihop och kan göras mycket mindre än vad den är. Att resa lätt har aldrig varit lättare!

Små produkter som midjeväskor eller axelväskor är en perfekt present till flitiga resenärer eftersom de är perfekta att ha med på utflykter. Denna typ av väska är perfekt för att säkert förvara småmynt, pass och andra värdesaker.