Vi använder Cookies för att kunna erbjuda bästa möjliga service på vår webbsida.Genom att fortsätta använda webbsidan godkänner du vår användning av Cookies.   Jag godkänner

Erfarenhet inom innovation
Smarttop

Smarttop

Lättåtkomlig kabinväska!

Är du redo för det allra senaste inom lättåtkomliga kabinväskor? Smarttop tar den konventionella kabinväskan till en helt ny nivå och ger den en ny dimension med den innovativa toppfickan. Från och med nu kommer du alltid att ha alla viktiga ägodelar nära till hands, var du än befinner dig och även om väskan ligger under stolen framför dig eller på en fullpackad förvaringshylla. Kabinväskan Smarttop finns i fyra olika storlekar som överensstämmer med de största flygbolagens bagageregler.

Upptäck Smarttop

Flowlite Technology

Tunt och lätt,
trots att det är polypropylen

Flowlite-teknik

Polypropylen är känt för sin slitstyrka, stöttålighet och dess höga färgdensitet, som förebygger vita repor. Tack vare det nya banbrytande polypropylenmaterialet Flowlite har Samsonite lyckats skapa flera kollektioner med extremt lätta resväskor i polypropylen. Materialet gör att vi kan formgjuta mycket tunna skal som ändå är slitstarka och skyddar personliga tillhörigheter inuti resväskan.

Titta på videoklippet Handla utställda kollektioner

Space Booster

Liten väska. Stort utrymme

Space Booster-hjul

Ett unikt patentsökt system gör att resväskans packutrymme kan maximeras samtidigt som bagaget uppfyller incheckningskravet på 20 cm maxdjup genom att integrera hjulen på kortsidan och flytta bak bottenpanelen 2/3 cm. Tack vare Space Booster-hjulen behöver du inte kompromissa: ta med resväskan ombord på planet utan att offra något utrymme.

Visa alla utställda resväskor

Discover how Curv® is made

Läs mer om Curv®-tekniken

Curv®-teknik

Du vet 1vad du behöver. En väska som alltid hjälper och aldrig utgör ett hinder. En väska som är så pass slitstark, lätt och snygg att det på samma gång är praktiskt och roligt att använda den.

  • Innovativt material med mycket hög stöttålighet, exklusivt för Samsonite.
  • nik och självförstärkt design
    för extrem lättvikt.
  • Internationellt erkänd och prisbelönt design.

Se produktionsprocessen Handla Curv®-väskor

Kvalitetstester

Kvalitetstester

Vi levererar kvaliteten.
Du utför testet.

Varje resa. Varje dag. Du kanske inte har tänkt på det, men alla Samsonites produkter genomgår mycket strikta kontroller och tester innan de kommer ut på marknaden. Självklart utförs det slutgiltiga testet av dig, kunden.

Kvalitetstester

Titta på videoklippet