Vi använder Cookies för att kunna erbjuda bästa möjliga service på vår webbsida.Genom att fortsätta använda webbsidan godkänner du vår användning av Cookies.

Jag godkänner

Unisex Line

Adacus

Clovel

CLOVEL är en trendig ryggsäckskollektion som passar perfekt för modemedvetna ungdomar och alla som är unga i sinnet. Den här lediga kollektionen omfattar många olika färger och storlekar, så det finns något för varje smak och behov. Spännet, logotypen och sidonätfickan har tydliga accentfärger. Välj mellan två olika stilar: de små och medelstora ryggsäcksmodellerna har rundad topp; den stora ryggsäcken är fyrkantig och har två framfickor.

Deneb 2

DENEB II är synonymt med låg vikt, bärkomfort och smart förvaring. De här modellerna har flera praktiska detaljer och är perfekta följeslagare både på resan och i vardagen. Syntetlädret förstärker kollektionens unika utseende.

Easy-Way 2

EASY-WAY 2 är en extremt praktisk ryggsäck eftersom den kan bäras på många olika sätt. Med sina estetiska kvaliteter kan ryggsäcken enkelt omvandlas från fritidsväska till jobbväska, och sedan tillbaka igen. Det ytbehandlade tyget och den moderna diagonalskurna linjen tillför extra finess.

Peckham

PECKHAM är en ryggsäcksserie i ledig stil som passar perfekt för den som alltid är på språng. Den rektangulära formen förstärks av öppningen på ovansidan, som ger både lättåtkomlig och praktisk förvaring. De olika materialen och färgblocken fungerar som subtila designmarkörer, och tack vare den lätta, lediga stilen kan ryggsäcken användas på daglig basis.

Tedwin

TEDWIN är en ledig kollektion som hyllar enkelheten. Den avskalade, lätt rundade fyrkantiga designen är enkel att kombinera med vilken stil som helst och framhävs ytterligare av de svarta bältesdetaljerna på sidorna. Med viktiga egenskaper som bekväma remmar, förstärkta invändiga indelare och ett praktiskt datorfack är den här serien också en av våra mest prisvärda.