Vi använder Cookies för att kunna erbjuda bästa möjliga service på vår webbsida.Genom att fortsätta använda webbsidan godkänner du vår användning av Cookies.   Jag godkänner

SE PÅ VIDEON

Lite-Locked

EXTRA SÄKERHET TACK VARE DESS
STARKA RAM OCH 3-PUNKTS-LÅS

I centrum för den ultimata dragkampen mellan traktorer, hästar och tyngdlyftare, förblir den nya Lite-LockedTM väskan intakt tack vare den innovativa Curv® tekniken och 3-punkts-låssystemet, en vinnande kombination av styrka och säkerhet.

UPPTÄCK KOLLEKTIONEN SE PÅ VIDEON

SE PÅ VIDEON

Pop-fresh

PERFEKT KABINBAGAGESTORLEK
FÖR 40 X 20 X 55 CM REGELN

Den nya Pop-FreshTM väskan är i perfekt storlek för kabinbagage, och den ultimata kabinföljeslagaren, glider lätt genom en höghushinderbana av trånga utrymmen.

UPPTÄCK KOLLEKTIONEN SE PÅ VIDEON

SE PÅ VIDEON

Cosmolite

Otrolig stark tack
vare Curv®-teknologin

Cosmolite, Samsonites lättaste och säkraste kollektion, kombinerar Samsonites styrka med otrolig lätthet. Det patenterade skalet, inspirerad av naturen, är grunden till en unik design som skyddar dina tillhörigheter på bästa sättet.

UPPTÄCK KOLLEKTIONEN SE PÅ VIDEON

SE PÅ VIDEON

Rainsport

EXTREMT FLEXIBEL OCH MOTSTÅNDSKRAFTIG
STRUKTUR TACK VARE FLYTANDE REVBENSTEKNIK

Oavsett om det regnar katter och hundar i Storbritannien, hinkar i Belgien eller spikar i Kanada, är förödande väder ingen match för Samsonite RainsportTM paraply. Tillverkat av stormsäkert material och innovativ "flytande revbensteknik", håller det ultraflexibla paraplyet bäraren torr även under de mest extrema förhållanden.

SE PÅ VIDEON

SE PÅ VIDEON

X-pression+

EXTREM MANÖVRERBARHET TACK
VARE 360° ROTERANDE HJUL

I en kapplöpning med tiden med en fjärrstyrd bil, triumferar den nya Samsonite X-Pression +TM väskan. Den vinnande funktionen är 360° roterande hjul som erbjuder extrem manövrerbarhet för att hjälpa till att rusa fram genom flygplatscheckpoints med största lätthet och smidighet.

SE PÅ VIDEON

SE PÅ VIDEON

Triforce

360° STÖTDÄMPARE TACK
VARE ULTIMAT SKYDD

Även under attack från flygande tennisbollar, erbjuder den nya TriforceTM laptopväskan det ultimata skyddet för dina verksamhetsväsentligheter. Med 360° stötdämpande hölje och extra hörndämpning för en bärbar dator, skyddar Triforce väskan mot oväntade fall eller stötar.

UPPTÄCK KOLLEKTIONEN SE PÅ VIDEON

SE PÅ VIDEON

Paradiver

INTE RÄDD FÖR VATTEN
TACK VARE VATTEN-RESISTENT MATERIAL

Inspirerad av fallskärmhoppning! Denna unika, karaktärstarka serie erbjuder extrem tålighet kombinerad med bekväma och praktiska egenskaper. Det sportiga, dynamiska och tuffa utseende funkar utmärkt med funktionalit och ergonomiska lätthet.

UPPTÄCK KOLLEKTIONEN SE PÅ VIDEON

SE PÅ VIDEON

Short-Lite

OTROLIG LÄTT - ENDAST 1.6 KG

Otroligt - revolutionerande lätt: Short-Lite uppfinner lätthet på nytt. Trots denna lätthet är Short-Lite fullt utrustad med allt som behövs för en bra organsation och med smarta detaljer utan att tappa stilen.

UPPTÄCK KOLLEKTIONEN SE PÅ VIDEON