Ryggsäckar

Ryggsäckar

Skaffa den perfekta ryggsäcken, oavsett om du ska åka på semester, pendlar till andra sidan stan eller ska börja ett nytt läsår i skolan. Kolla in våra ryggsäckar i mängder av olika modeller och utföranden, alla med praktiska funktioner och olika färgalternativ. Förvara dina tillhörigheter säkert tack vare våra ryggsäckar med extra säkerhet, ha tillgång till allt du behöver för en lång arbetsdag med en datorryggsäck utrustad med smarta funktioner.

Shop the look
BLEISURE
BLEISURE
KOMBINERADE AFFÄRS OCH NÖJESRESOR
DEN NYA RESETRENDEN

Genom att förlänga affärsresan och stanna några extra dagar på destinationen suddar många ut gränsen mellan affärs- och semesterresor. Istället för att rusa iväg till flygplatsen efter sista mötet fredag eftermiddag gör sig dessa resenärer redo att insupa den lokala kulturen under hela helgen.

Samsonite anammar denna trend genom att erbjuda perfekta väskor för den här nya typen av resor – väskor som ger en mer stressfri reseupplevelse. Våra innovativa reselösningar har ett särskilt fack för jobbsaker som du snabbt kommer åt i säkerhetskontrollen. Kläder och andra privata tillhörigheter förvaras separat.

UPPTÄCK VÅRA VÄSKOR FÖR ”BLEISURE”
Väskor med smarta funktioner
Väskor med smarta funktioner

Samsonite har utrustat ett urval av bästsäljande bagar och resväskor med smarta funktioner så som integerade powerbanks och praktiska USB ports för att alltid kunna vara tillgänlig. Vissa resväskor är utrustade med bluetooth tracker - så kan du följa din resväskas resa enkelt via din smartphone.

UPPTÄCK VÅRA SMARTA VÄSKOR

Ryggsäckar

I en ryggsäck transporterar du smidigt mindre föremål till jobbet, universitet, gymmet, dagsutflykten och övernattningen. Den kan även användas som handbagage på flyget. Dessutom har du händerna fria under resan vilket är väldigt praktiskt. Våra ergonomiska ryggsäcksmodeller är lätta att lyfta och har vadderade, justerbara remmar som förbättrar rörligheten och komforten samt ryggskydd som minskar belastningen på ryggen.

I den här kategorin hittar du stöldskyddsryggsäckar, skolryggsäckar till barnen, trendiga ryggsäckar för stadsliv och jobbryggsäckar med särskilda fack för datorer och annan elektronik. Missa inte heller våra ryggsäckar med smarta funktioner som integrerade USB-uttag.