Bagage

Bagage

Samsonite, som grundades 1910, har alltid haft som främsta mål att tillverka premiumväskor av högsta kvalitet. Samsonites väskor har alltid varit hållbara och slitstarka för att tillgodose behoven bland resenärer och pendlare världen över. Tack vare vår kvalitetsgaranti, i kombination med produkternas mångsidighet och smarta funktioner, kan vi erbjuda perfekta väskor och accessoarer för alla typer av resor.

110 ÅR AV INNOVATION
110 ÅR AV INNOVATION

Alltsedan Samsonite grundades 1910 har vi tillverkat väskor av hög kvalitet som är gjorda för att hålla länge och för att möta resenärernas behov över hela världen. Samsonite är ledande inom väskbranschen när det gäller användning av nya material, skapandet av ikoniska designs och förbättra komforten kontinuerligt. Längs vägen har Samsonite varit först på plats med många nyheter som alla är grundade i traditionen av innovation.

SHOPPA NU UPPTÄCK VÅR HISTORIA
LÄTTÅTKOMLIGA KABINVÄSKOR
LÄTTÅTKOMLIGA KABINVÄSKOR
NU MED EN NY, INNOVATIV TOPPOCKET!

Är du redo för nästa steg när det gäller lättåtkomliga kabinväskor? Samsonite har tagit den traditionella kabinväskan till en helt ny nivå och försett den med en innovativ och otroligt praktisk toppocket. Tack vare denna nya dimension finns allt du behöver under resan alltid nära till hands, i alla situationer, till och med när väskan ligger under sätet framför eller i ett fullpackat förvaringsutrymme ovanför dig. Samsonite har många lättåtkomliga kabinväskor i olika storlekar som kan användas hos de flesta stora flygbolag.

Upptäck
För den medvetne resenären
För den medvetne resenären

Väskor av hög kvalitet är utan fråga ett måste när man reser & upptäcker världen. Vi på Samsonite tar även nästa steg med vårt stora urval av hållbara, miljövänliga kollektioner, eftersom vi måste värna om vår planet. Våra miljövänliga väskor tillverkas i innovativa material gjorda av återvunnet plastavfall eller återvunna plastflaskor som t.ex. RecyclexTM tyg. Självklart säkerställer vi att dessa material lever upp till Samsonite-kvaliteten som vi alla känner till och förtjänare.

Upptäck

Bagage

Vi som jobbar på Samsonite kanske är lite partiska, men för oss är väskor mycket mer än bara ett sätt att transportera tillhörigheter från en plats till en annan. En bra väska ska naturligtvis skydda dina älskade saker, men om du väljer rätt produkt blir själva packningen faktiskt ett nöje och flygplatsens långa gångar känns som en härlig promenad. Med rätt väska kan du sticka ut från mängden, och den perfekta businessväskan kan ge dig det självförtroende du behöver i de mest utmanande intervjusituationerna. Hos Samsonite hittar du garanterat rätt väska.

Våra väskkategorier:

Om du bara ska vara bort en eller två nätter har vi ett stort antal lätta väskor som rymmer allt du behöver.

Behöver du lite mer utrymme? Oroa dig inte, vi har mängder av större väskor och även resväskor som är perfekta att checka in. Glöm inte att alla Samsonite-produkter lever upp till våra höga kvalitetskrav och omfattas av vårt globala servicenätverk.

Oavsett om du fördrar en supertålig hård väska eller en flexibel mjuk väska som kan expanderas när du behöver extra utrymme har vi garanterat en kabinväska som tillgodoser dina behov. Reser du mest när du är ledig? Eller måste du jobba under resan? Inga problem – vi har en perfekt lösning för dig också.