Personalise your case
Gratis

Exklusivt erbjudande endast på webben

Gör din resväska personlig

med gratis gravering*
eller ge bort en unik present till någon du tycker om

Fri leverans Fri retur Säker betalning Officiell webbutik Hitta återförsäljare
För djärva och energiska resenärer - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

För djärva och energiska resenärer

För djärva och energiska resenärer - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

För djärva och energiska resenärer

Ser du redan fram emot nästa resa? Med vår senaste Limited edition designad i samarbete med mode- och livsstilsmärket DIESEL har du allt du behöver. Om du letar efter bagage som är ett statement är den här distinkt originella, djärva semitransparenta kollektionen det perfekta valet. Väskan går från solid svart färg som gradvis övergår till transparent, vilket gör att du själv kan välja vad andra ska kunna se. Detaljerna i starkt gult, meshfoder i kombination med läderlook säkerställer en tuff look. Dessutom erbjuder Samsonite x Diesel-kollektionen en mängd praktiska funktioner för att ytterligare optimera din reseupplevelse. Den smart integrerade ryggsäcken med dragsko är perfekt att använda på plats för att bära lättare packning när du utforskar staden. Väskorna i kabinstorlek har dessutom en integrerad USB-port så att du alltid kan vara uppkopplad oavsett vart du reser!

UPPTÄCK Samsonite x Diesel

Lite-Shock

LITE-SHOCK

Vår lättaste resväska

Lite-Shock

LITE-SHOCK

Vår lättaste resväska

Denna resväska med hårt skal har en självförstärkande konstruktion, organisk design och ultralätta komponenter med hög komfort, vilket resulterar i en extra lätt väskkollektion som sätter en ny standard. Lite-Shock är en tålig väska utan behov av ett tjockt yttre skal – tack vare den stötdämpande designen.

Spinner 75 väger bara 2,5 kg!

UPPTÄCK LITE-SHOCK

THE PERFECT LIGHT COMBINATION!

GO SPORTIVE

Lätta att kombinera perfekt

LÄTTA ATT KOMBINERA PERFEKT

GO SPORTIVE

LÄTTA ATT KOMBINERA PERFEKT

Neopulse är en hård lättviktsväska i polykarbonat som har lyckat med att kombinera lätt vikt med styrka tack vara den patenterade självförstärkande designen med extra skyddade hörn.

Än en gång har vi testat gränsen med vår innovativa kollektion Lite-Shock.Vår väska som väger minst men också är den som klarar mest stötar och tryck.

Dessa två väskor är Made in Europe och är snygga att kombinera med den funktionella Paradiver Light som har en uppfräshad look med nya praktiska detaljer.

SHOPPA NU

Scandinavian Airlines Hand Luggage

Scandinavian Airlines

Hitta SAS handbagage.

Scandinavian Airlines

Hitta SAS handbagage

Här visar vi alla våra resväskor som passar till SAS handbagage mått (55cm x 40cm x 23cm) - så det inte blir krånglig på flygplatsen. Dessa gäller även för de övriga flygbolagen som är medlem inom Star Alliance, bland annat Lufthansa. Tänk på att handbagaget inte får överstiga 8kg! Förutom en liten resväska är det även tilllåtet att ta med en liten hand- eller datorväska. Om du hellre vill ha en väska för allt, finns det även modeller som är utrustade med laptopfack.

Reser du till/från USA eller Asien med SAS får du ta med två handbagage med samma mått och vikt.

Visa alla Scandinavian Airlines kabinväskor Köp kabinväskor

Flux

FLUX

Vår slående nya kollektion!

Flux

FLUX

Vår slående nya kollektion!

Upplev Flux, nästa generations polypropylenväskor med dragkedja. I det här helt nya sortimentet kombinerar vi våra omfattande kunskaper om polypropylen med en säker och flexibel dragkedjestängning.

Flux är Samsonites allra första kollektion med hårda väskor som erbjuder (dold) expanderingsfunktion på alla storlekar, vilket garanterar ännu större packutrymme när så krävs. Den banbrytande designen ger en djärv känsla och är en perfekt följeslagare med många detaljer. Den här kollektionen har tagits fram för att underlätta resandet tack vare lättrullade dubbelhjul, ett dubbeldraghandtag och en helt fodrad praktisk insida där du kan hålla ordning på dina saker.

Upplev Flux nu

trip-to-the-usa

VÄSKOR FÖR RESOR TILL USA

RESVÄSKOR MED TSA-LÅS

trip-to-the-usa

VÄSKOR FÖR RESOR TILL USA

RESVÄSKOR MED TSA-LÅS

Se till att din väska uppfyller amerikanska säkerhetsbestämmelser med vårt utbud av hårda och expanderbara resväskor. Dessa resväskor är ideala för långa flygresor, och alla är utrustade med TSA-lås. Amerikanska Transportation Security Administration (TSA) kontrollerar varje incheckat bagage innan det lastas på planet, ibland för hand.

TSA-låset gör att amerikansk säkerhetspersonal får tillgång till din väska utan att behöva bryta upp låset. Detta bidrar till ökad säkerhet världen över.

KÖP RESVÄSKOR MED TSA-LÅS

Cabin Luggage

Ta med väskan ombord

Din guide om handbagageregler.

Cabin Luggage

Föredrar du att ta
med dig väskan ombord?

Din guide om handbagageregler

Du föredrar att ta med dig väskan ombord. Varför ödsla värdefull tid vid bagagebandet? Genom att alltid ha din kabinväska med dig kan du redan vara på väg till din slutdestination. Vi garanterar att resandet blir precis så smidigt som du hoppas. Du behöver bara välja flygbolag så håller vi koll på vilka handbagagemått som är tillåtna. Det enda vi inte kan hjälpa dig med är packningen och att din väska underskrider viktgränsen!

Ange ditt flygbolag genom att klicka på rullgardinsmenyn högst upp.

Handla alla typer av kabinväskor

2 Wheels 4 Wheels

TVÅ KONTRA FYRA – HUR MÅNGA HJUL BEHÖVER DU?

Hitta väskan som passar dig bäst

2 Wheels 4 Wheels

TVÅ KONTRA FYRA – HUR MÅNGA HJUL BEHÖVER DU?

Hitta väskan som passar dig bäst

När resväskor fick hjul innebar det en oerhörd förbättring för resenärerna. Nu får du ännu fler komfortmöjligheter när du kan välja två eller fyra hjul på din resväska. Hjulförsedda resväskor med två hjul kan stå upprätt. Denna variant lämpar sig bäst att dra. En resväska med fyra hjul, en så kallad Spinner, ska skjutas. Resväskor med fyra hjul är enklast att styra, vilket gör att du snabbt kan glida genom flygplatsen. En upprätt modell med två hjul klarar dock flera olika underlag. Samsonsite har flera alternativ inom båda modellerna. sa

SÖK EFTER VÄSKOR MED FYRA HJUL VISA UPPRÄTTA VÄSKOR MED TVÅ HJUL

Våra rekommendationer
top-pocket

Lättåtkomlig kabinväska

Nu med en ny, innovativ toppocket!

Är du redo för nästa steg när det gäller lättåtkomliga kabinväskor? Samsonite har tagit den traditionella kabinväskan till en helt ny nivå och försett den med en innovativ och otroligt praktisk toppocket. Tack vare denna nya dimension finns allt du behöver under resan alltid nära till hands, i alla situationer, till och med när väskan ligger under sätet framför eller i ett fullpackat förvaringsutrymme ovanför dig. Samsonite har många lättåtkomliga kabinväskor i olika storlekar som kan användas hos de flesta stora flygbolag.

Upptäck våra innovativa kabinväskor

BAGAGE

Vi på Samsonite kanske har en subjektiv bild, men för oss handlar resväskor om mer än att bara transportera dina tillhörigheter runt jorden. En bra resväska ska självklart skydda dina värdefulla tillhörigheter, men genom att välja rätt väska kan packningen bli en fröjd och flygplatskorridorerna en härlig promenad. Rätt resväska bidrar till att skilja dig från mängden, och den perfekta arbetsväskan kan stärka ditt självförtroende vid en tuff intervju. Oavsett vilken resa du ska på kan du vara säker på att Samsonite har rätt väska för dig.

Vårt väsksortiment omfattar:

Om du bara ska vara borta en eller två nätter passar vårt omfattande utbud av lätta väskor perfekt för att packa ner det nödvändigaste. Använd vårt behändiga verktyg för att kontrollera flygbolagsspecifika väskrestriktioner och låt den hitta rätt kabinväska för aktuellt flygbolag.

Behöver du mer utrymme? Inga problem! Vi har flera större resväskor, perfekta om du tänkt checka in bagaget. Samsonites alla väskor uppfyller vår kända kvalitetsstandard och stöds av vårt globala servicenätverk.

Vi har kabinväskor som passar alla dina behov, oavsett om du gillar robusta väskor med hårt skal eller gillar flexibiliteten hos de mjuka väskorna med möjlighet att utvidga och öka volymen. Du kanske är en mer avslappnad resenär eller någon som behöver arbeta under resans gång. Inga problem, vi har en reselösning för dig också.