Bagage

Bagage

Är du redo för nästa innovation inom kabinbagage? Samsonite har tagit det klassiska handbagaget till en helt ny nivå och utrustat det med en innovativ, extremt praktisk toppficka eller en lättillgänglig framficka.

Shop the look
110 ÅR AV INNOVATION
110 ÅR AV INNOVATION

Sedan Samsonite grundades 1910 har vi tillverkat väskor av hög kvalitet som är gjorda för att hålla länge och för att möta behoven hos resenärer över hela världen. Längs vägen har Samsonite varit först med många innovationer som alla drar nytta av innovationstraditionen.

SHOPPA NU UPPTÄCK VÅR HISTORIA
LÄTTÅTKOMLIGA KABINVÄSKOR
LÄTTÅTKOMLIGA KABINVÄSKOR
NU MED ETT INNOVATIVT ÖVRE FACK UPPTILL ELLER LÄTTÅTKOMLIG FRAMFICKA!

Är du redo för nästa steg när det gäller lättåtkomliga kabinväskor? Samsonite har tagit den traditionella kabinväskan till en helt ny nivå och försett den med ett innovativt och praktisk toppficka eller lättåtkomlig framficka. Tack vare denna nya detalj finns allt du behöver under resan alltid nära till hands, i alla situationer, till och med när väskan ligger under sätet framför eller i ett fullpackat förvaringsutrymme ovanför dig. Samsonite har många lättillgängliga kabinväskor i olika storlekar som kan användas hos de flesta stora flygbolag.

Upptäck

Bagage & Resväskor

Vi som jobbar på Samsonite kanske är lite partiska, men för oss är väskor mycket mer än bara ett sätt att transportera tillhörigheter från en plats till en annan. En bra resväska ska naturligtvis skydda dina älskade saker, men om du väljer rätt produkt blir själva packningen faktiskt ett nöje och flygplatsens långa gångar känns som en härlig promenad. Med rätt väska kan du sticka ut från mängden, och den perfekta businessväskan kan ge dig det självförtroende du behöver i de mest utmanande intervjusituationerna. Hos Samsonite hittar du garanterat rätt väska.

Våra väskkategorier:

Om du bara ska vara bort en eller två nätter har vi ett stort antal lätta resväskor som rymmer allt du behöver.

Behöver du lite mer utrymme? Oroa dig inte, vi har mängder av större väskor och även resväskor som är perfekta att checka in. Glöm inte att alla Samsonite-produkter lever upp till våra höga kvalitetskrav och omfattas av vårt globala servicenätverk.

Oavsett om du fördrar en supertålig hård väska eller en flexibel mjuk väska som kan expanderas när du behöver extra utrymme har vi garanterat en kabinväska som tillgodoser dina behov. Reser du mest när du är ledig? Eller måste du jobba under resan? Inga problem – vi har en perfekt lösning för dig också.