Accessoarer

Accessoarer

Våra resetillbehör är skapade för att göra din resa så komfortabel som möjligt. Ta en bekväm tupplur med hjälp av en nackkudde. Förse dina tillhörigheter med extra skydd med hjälp av extra lås. Säkerställ att alltid kunna vara uppkopplad ifall det behövs med hjälp av våra tekniska accessoarer. Med ett stort urval av paraplyer, plånböcker, necessärer, sminkväskor och namnbrickor har vi något för varje resa.

SKYDD DIN PERSONLIG IDENTITET!
SKYDD DIN PERSONLIG IDENTITET!

En enkel och effektiv väg att skydda dig och din data! Med skimming som ett allt större problem, bättre skydd av dina kredit- och ID-kort är något som du ska fundera över. Skimming är en teknik som används till illegal kopiering av kortdata, till och med från distans. Samsonite RFID-blockerande plånböcker skyddar mot betalningsbedrägeri och identitetsstöld genom att placera RFID-blockerande material mellan plånbokens yttre lager och inre foder.

HITTA RFID-BLOCKERANDE PLÅNBÖCKER OCH RYGGSÄCKAR
UP WAY ETT INNOVATIVT PARAPLY
UP WAY ETT INNOVATIVT PARAPLY

ALLA DINA PARAPLYBEKYMMER ÄR LÖSTA
Nu blir du inte blöt längre medans du försöker hålla dig torr på regniga dagar mer. Den smarta designen av paraplyet UP WAY håller inte bara dig torr under sig utan håller även golvet och din bil torr. Paraplyet är teflonbelagt och stängs uppåt istället för ner vilket stänger fukten inne i paraplyet. Inga mer droppande paraplyer som blöter ner ditt golv eller bil. Våta hala klinkers och blöt bilklädsel är i det förgångna.

Up WAYS smarta innovative design där paraplyet stängs upåt istället gör det lätt att slinka in i din bil utan att bli blöt. Det kan också öppna på ett mitt bland folk utan att stöta till andra. När du upptäckt det geniala med UP WAY undrar du hur du klarat dig utan det så länge.

UPPTÄCK