Disney & Barnväskor

Disney & Barnväskor

Är det dags för skolstart eller ska du åka på semester med familjen? Vår Disney- och barnkollektion uppskattas definitivt av de minsta resenärerna. Vi har ett stort antal resväskor, skolväskor och ryggsäckar för barn med Disneys coolaste karaktärer. Kolla in våra färgglada åkväskor, väskset och skolkollektioner med roliga och spännande motiv.

Shop the look
RESVÄSKOR BARNEN KAN ÅKA MED PÅ/SITTA PÅ
RESVÄSKOR BARNEN KAN ÅKA MED PÅ/SITTA PÅ

ATT RESA ÄR EN DRÖM MED DREAM2GO!
Kolla in våra nya, fantastiska barnväskor som de små resenärerna även kan åka på. Med den här kollektionen blir reseupplevelsen garanterat en dröm för alla! Vilket barn vill inte ha en egen resväska att åka på, samtidigt som de tar hand om sina egna saker och underlättar livet för föräldrarna under resan. Och vi vet alla att semesterresan blir betydligt roligare för hela familjen om de minsta är på gott humör.

✓ Med en lekfull väska blir flygplatsen roligare
✓ Den perfekta följeslagaren när barnet ska sova över hos en kompis
✓ Lätt kabinmodell (väger endast 2,1 kg) med ett packutrymme på 30 liter
✓ Mjuk gummikant som skyddar små fingrar under packandet
✓ Slitstarka hjul, greppvänliga vävda handtag som gör åkturen säker samt en dragrem vilken även fungerar som axel- och bagagerem.

Välj mellan den supersöta zebran, tigern, ponnyn och biet, eller välj någon av Disney-favoriterna Musse, Mimmi och Disney Pixars Bilar. De här väskorna är ett absolut måste för barn upp till 8 år!

Upptäck Dream2Go

Väskor för Barn

På Samsonite vet vi att resan kan vara precis lika spännande som slutdestinationen, så varför inte låta barnen hjälpa till att packa sina egna väskor.

Våra barnväskor är designade och tillverkade enligt Samsonites legendariskt höga standard och passar perfekt för barn som befinner sig på resande fot.

Vi har en väska eller resväska för varje liten globetrotter med deras favoritkaraktärer från Disney, Marvel och Star Wars. De allra yngsta resenärerna kommer att älska våra Happy Sammies-väskor.

I vårt barnsegment hittar du allt från små stående resväskor som är perfekta för övernattningen hos mormor och morfar till matchande skolväskor, träningsväskor, handväskor och barnryggsäckar. Så varför inte låta barnen hjälpa till och packa sina egna väskor?