Väskor

Väskor

Behöver du en snygg och praktisk väska för jobbpendlingen eller fritiden?
Kolla in vårt stora utbud datorväskor, surfplattefodral, handväskor och träningsväskor för både honom och henne. Välj din favorit så ser vi till att du får de premiumkvalitet Samsonite är så känd för. Oavsett om du letar efter en läderväska, en väska med datorfack eller en portfölj har vi garanterat den perfekta modellen för just dig, i de senaste trendiga färgerna.

Shop the look
ELEGANT & FUNKTIONELL
ELEGANT & FUNKTIONELL

Eleganta handväskor med stil för alla tillfällen! Dessa modeller kombinerar trender och funktionalitet och flera fack säkerställer optimal organisation. Med en design för både vardag och resa passar dessa smarta handväskor i alla tillfällen.

Väskor för henne

Väskor

Även när du inte reser utomlands behöver du en perfekt väska som rymmer alla dina saker. Oavsett om du är på väg till ett viktigt möte, en konferens eller bara till kontoret bör du alltid välja en datorväska eller portfölj av god kvalitet. Efter arbetsdagens slut kanske du går till gymmet eller träffar några vänner ute på stan. En praktisk men samtidigt snygg träningsväska eller handväska är därför ett bra komplement.

I kategorin axelremsväskor hittar du bland annat handväskor för kvinnor, budväskor och surfplatteväskor. En axelremsväska som bärs tvärs över bröstet är perfekt för det urbana livet eftersom du har händerna fria och kan bära med dig både telefonen och kaffekoppen utan att spilla. De här väskorna finns i en mängd olika färger och modeller som matchar olika årstider och outfits.

Behöver du hjälp med att hitta en stadig men samtidigt elegant herrväska eller kan du inte bestämma dig för vilken trendig och praktisk väska du ska välja till henne? Läs våra experters rekommendationer som vi har sammanställt bara för dig!