<span style="color: #fff;">ESSENS</span>

ESSENS

DESIGNED TO MATTER.
MADE TO LAST.

VARFÖR ÄR ESSENS MER HÅLLBAR

TILLVERKAT AV ÅTERVUNNET MATERIAL
TILLVERKAT AV ÅTERVUNNET MATERIAL
Skalen från Essens är gjorda med minst 70% återvunnen polypropylen från konsumtionsavfall som b.l.a yoghurtbägare. Innerfoder och korsbanden är gjorda av 97% respektive 100% återvunnen PET som är en del av vårt Recyclex™ Material Technology Initiative. Ytbehandlingen och baksidan är tillverkade av nya material. Med Essens förvandlas engångsplastavfall till ett hållbart, lätt och slitstarkt bagage, utan att kompromissa med kvaliteten.
TILLVERKAD I EUROPA,<br>
DESIGNAD FÖR ATT VARA HÅLLBAR
TILLVERKAD I EUROPA,
DESIGNAD FÖR ATT VARA HÅLLBAR
Essens resväskor tillverkas i hjärtat av Europa och använder grön el för skalproduktion och slutproduktmontering. Vårt kompromisslösa fokus på kvalitet säkerställer att du kan lita på en hållbar produkt.
LÄTT ATT REPARERA
LÄTT ATT REPARERA
Om din resväska skulle behöva repareras kan Essens delar enkelt bytas ut. Hjulet är utformat på ett sådant sätt att du enkelt kan demontera och reparera det själv. Titta på videon här för att se hur det går till.

ÄNNU FLER ANLEDNINGAR ATT ÄLSKA ESSENS

TOPP SÄKERHET
TOPP SÄKERHET
Essens resväskor säkerställer att dina tillhörigheter förvaras säkert tack vare det innovativa 3-punktslåssystemet, ursprungligen patenterat av Samsonite och kontinuerligt optimerat, vilket ger dig sinnesfrid under hela din resa.
LÄTT & STARK
LÄTT & STARK
Essens, konstruerad och tillverkad i Europa, är ett av de lättaste 3-punktslåset i polypropen i sin klass. Den exceptionella vikten erhålls via den självförstärkande designen, högteknologiska produktionsmetoden och revolutionerande polypropenmix. Den unika fälgkonstruktionen och tätningen ger inte bara otrolig styrka utan begränsar också vatteninträngning. Även om de är bland de lättaste klarar Essens resväskor de rigorösa hållfasthetstesterna som Samsonite är kända för och erbjuder en enorm hög packningskapacitet.
3 I 1 PACKNINGSLÖSNING
3 I 1 PACKNINGSLÖSNING
Essens har två voluminösa packningskuber som är avtagbara, handtvättbara och lätta att lyfta och bära tack vare bärhandtagen på båda sidor. Flexibilitet i packningen garanteras eftersom du kan lagra föremål i och under packningskuberna och ändra höjden tack vare bajonettsystemet. Om du inte känner för att packa upp är det bara att lyfta och lägga hela packningskuben i din garderob.
MAKE IT YOURS
MAKE IT YOURS
Varje bagage har 4 unikt designade klistermärken.* Lasergravering på draghandtagsrören är också möjlig.

* Designen på klistermärkena kan avvika från bilden som visas.
Features that match your travel needs

Detaljer som uppfyller dina resbehov

Essens 3-punktslås
Essens Dubbelt draghandtag
Essens Lättrullande tysta hjul
Essens Interiör med 3 i 1 packningslösning
Essens Integrerad ID-tag
Essens Flera sätt att personifiera