<span style="color: #fff;">ESSENS</span>

ESSENS

DESIGNED TO MATTER.
MADE TO LAST.

 <span style="color: #000000;">ESSENS</span>
<span class="title--small" style="color: #b7d15c;">Limited edition</span>

ESSENS
Limited edition

Upptäck Essens i limited edition, vår senaste innovation inom cirkularitet. Det är vår första resväska någonsin som sluter produktionskedjan genom att använda begagnade resväskor som en del av materialet.

FRÅN TIDIGARE BERÄTTELSER 
TILL NYA RESOR
FRÅN TIDIGARE BERÄTTELSER TILL NYA RESOR
Vi samlade in, plockade isär och använde 2 500 gamla resväskor för att återskapa 1 000 exemplar av denna nya limiterade utgåva. Detta resulterar i att ytterskalet är tillverkat av minst 35 % (vikt) återvunna resväskor och minst 45 % (vikt) återvunnet restavfall, vilket ger en total andel på minst 80 % återvunnet material. En unik resväska som du inte vill missa!

Beställ en unikt numrerad resväska nu

Varje resväska är graverad med ett unikt nummer från 0001/1000 till 1000/1000, vilket ger varje exemplar en extra känsla av exklusivitet.

Resväska med 4 hjul 55cm

KÖP NU

Resväska med 4 hjul 75cm

KÖP NU

Vad gör Essens Limited Edition speciell?

Essens-ltd Sluta cirkeln
En tredjedel av det yttre skalet är tillverkat av återvunna resväskor.
Essens-ltd Lägre koldioxidavtryck
En minskning med >25% jämfört med vår ESSENS-resväska
Essens-ltd Lätt att reparera själv
Essens-ltd MADE IN EUROPE

VARFÖR ÄR ESSENS MER HÅLLBAR

TILLVERKAT AV ÅTERVUNNET MATERIAL
TILLVERKAT AV ÅTERVUNNET MATERIAL
Skalen från Essens är gjorda med minst 70% återvunnen polypropylen från konsumtionsavfall som b.l.a yoghurtbägare. Innerfoder och korsbanden är gjorda av 97% respektive 100% återvunnen PET som är en del av vårt Recyclex™ Material Technology Initiative. Ytbehandlingen och baksidan är tillverkade av nya material. Med Essens förvandlas engångsplastavfall till ett hållbart, lätt och slitstarkt bagage, utan att kompromissa med kvaliteten.

Recyclex™-material är tillverkade av minst 50% återvunnen plast. Detta minskar vår påverkan på planeten och ger avfall ett nytt liv som en del av våra hållbara, långvariga produkter.
TILLVERKAD I EUROPA,<br>
DESIGNAD FÖR ATT VARA HÅLLBAR
TILLVERKAD I EUROPA,
DESIGNAD FÖR ATT VARA HÅLLBAR
Essens resväskor tillverkas i hjärtat av Europa och använder grön el för skalproduktion och slutproduktmontering. Vårt kompromisslösa fokus på kvalitet säkerställer att du kan lita på en hållbar produkt.
LÄTT ATT REPARERA
LÄTT ATT REPARERA
Om din resväska skulle behöva repareras kan Essens delar enkelt bytas ut. Hjulet är utformat på ett sådant sätt att du enkelt kan demontera och reparera det själv. Titta på videon här för att se hur det går till.

ÄNNU FLER ANLEDNINGAR ATT ÄLSKA ESSENS

TOPP SÄKERHET
TOPP SÄKERHET
Essens resväskor säkerställer att dina tillhörigheter förvaras säkert tack vare det innovativa 3-punktslåssystemet, ursprungligen patenterat av Samsonite och kontinuerligt optimerat, vilket ger dig sinnesfrid under hela din resa.
LÄTT & STARK
LÄTT & STARK
Essens, konstruerad och tillverkad i Europa, är ett av de lättaste 3-punktslåset i polypropen i sin klass. Den exceptionella vikten erhålls via den självförstärkande designen, högteknologiska produktionsmetoden och revolutionerande polypropenmix. Den unika fälgkonstruktionen och tätningen ger inte bara otrolig styrka utan begränsar också vatteninträngning. Även om de är bland de lättaste klarar Essens resväskor de rigorösa hållfasthetstesterna som Samsonite är kända för och erbjuder en enorm hög packningskapacitet.
3 I 1 PACKNINGSLÖSNING
3 I 1 PACKNINGSLÖSNING
Essens har två voluminösa packningskuber som är avtagbara, handtvättbara och lätta att lyfta och bära tack vare bärhandtagen på båda sidor. Flexibilitet i packningen garanteras eftersom du kan lagra föremål i och under packningskuberna och ändra höjden tack vare bajonettsystemet. Om du inte känner för att packa upp är det bara att lyfta och lägga hela packningskuben i din garderob.
MAKE IT YOURS
MAKE IT YOURS
Varje bagage har 4 unikt designade klistermärken.* Lasergravering på draghandtagsrören är också möjlig.

* Designen på klistermärkena kan avvika från bilden som visas.
Features that match your travel needs

Detaljer som uppfyller dina resbehov

Essens 3-punktslås
Essens Dubbelt draghandtag
Essens Lättrullande tysta hjul
Essens Interiör med 3 i 1 packningslösning
Essens Integrerad ID-tag
Essens Flera sätt att personifiera