• Tillverkad i vårt Curv®-material: extremt starkt och otroligt lätt.

   Tillverkad i vårt Curv®-material: extremt starkt och otroligt lätt.

  • Fullt utrustad: ett enda innovativt integrerat TSA-lås för framficka och huvudfack, draghandtag med dubbla skenor och integrerad namnetikett.

   Fullt utrustad: ett enda innovativt integrerat TSA-lås för framficka och huvudfack, draghandtag med dubbla skenor och integrerad namnetikett.

  • Kompletta invändiga förvaringslösningar i framficka: vadderat datorfack, vadderad ficka för surfplatta, löstagbar ficka för vätskor samt en liten ficka för telefon, pass och biljett.

   Kompletta invändiga förvaringslösningar i framficka: vadderat datorfack, vadderad ficka för surfplatta, löstagbar ficka för vätskor samt en liten ficka för telefon, pass och biljett.

  • Tillverkad i Europa

   Tillverkad i Europa

 • Lite-Biz är Samsonites första Curv-kollektion med framficka. Denna specialutformade kollektion med kabinväskor har skapats för snabb åtkomst till resedokument, jobbsaker och personliga tillhörigheter i säkerhetskontrollen och på resande fot. Lite-Biz kombinerar enastående designkänsla med extrem slitstyrka och lättvikt. Kollektionen finns i fyra mycket praktiska modeller med en helt integrerad framficka och en kombination av de bästa egenskaperna och funktionerna.