Proxis

Tomorrow is here

Proxis

LÄTT & SLITSTARK

COMPLEMENTARY EMBOSSING

Proxis
MER HÅLLBAR
MER HÅLLBAR

Proxis tillverkas i Europa med helt återvinningsbara skal. Genom att köpa en Proxis kan du ta del av en unik wecare-servicetjänst som erbjuder bekymmersfri reparationsservice och möjligheten att återanvända eller återvinna din resväska. Läs mer på vår wecare-sida.

CASPER RUUD X PROXIS
CASPER RUUD X PROXIS

Varje resa börjar med ambitioner, något som vår nya globala ambassadör, den internationella tennisstjärnan Casper Ruud, vet allt om. Han strävar efter det bästa, precis som Samsonite, vilket illustreras i vår innovativa Proxis resväskekollektion - nu finns i färgen lime.

Med gemensamma värderingar som tillit, motståndskraft och prestanda passar det nya partnerskapet perfekt ihop med Caspers resebehov och hjälper honom att nå sina mål. Game, set, match!

PROXIS LUGGAGE
FEATURES
PROXIS LUGGAGE
FEATURES
  • Integrerat TSA-lås
  • Förlängt draghandtag för lätt och smidig manövrering
  • Dubbla hjul för enkel och smidig förflyttning
  • Fullt utrustad inredning

Proxis

Med Proxis börjar en ny era av resor. Väskans yttre skal är tillverkade i Roxkin™, ett exklusivt flerskiktat material utvecklat av Samsonite. Materialet återtar sin form, är extremt starkt, motståndskraftigt och lätt. Den raffinerade designen är gjord för att möta alla dina resebehov. Utöver det kommer Proxis med förstklassig assistans & förmåner under och efter garantiperioden med vårt nya Samsonite wecare programme.