Samsonite x Kenny Scharf

Upptäck vår nya capsule kollektion inspirerad av den internationellt berömda konstnären Kenny Scharf. Denna unika C-Lite är den ultimata reskamraten och kommer garanterat att bli ett eftertraktat samlarobjekt tack vare sin distinkta design. Köp den nu: denna utgåva finns endast tillgänglig i ett begränsat antal.

Samsonite x Kenny Scharf - C-Lite Collaboration

OM DESIGNEN

Den här kollektionen kopplar samman konst och resor på ett unikt sätt. Kenny Scharfs distinkta stil blandar element från popkultur, surrealism och fantastiska, färgstarka bilder, och skapar ett unikt och nyckfullt visuellt uttryck. Hans dynamiska och livfulla konst innehåller ofta antropomorfa blobbar som nu på ett innovativt sätt har applicerats på skalen till vår ikoniska C-lite resväska. På så sätt kan du skapa ett iögonfallande och djärvt uttryck, samtidigt som du upplever den smidiga reseupplevelse som denna resväska ger.

Om Kenny Scharf
Om Kenny Scharf

Kenny Scharf, som själv beskriver sig som "pop-surrealist", är en amerikansk konstnär som är känd för sina dynamiska och färgstarka skapelser inom måleri, skulptur och performance. Scharfs roliga, färgstarka verk är både en blinkning till framtiden och en referens till tidigare konsthistoriska rörelser som pop och surrealism. Sedan han blev känd för över 30 år sedan har Scharf fortsatt att närma sig sin konst med lekfullhet och en ungdomlig anda. Han sträcker sig bortom konstens elitistiska gränser och knyter an till populärkulturen genom sina verk.

UPPTÄCK ALLA STORLEKAR

Samsonite x Kenny Scharf C-Lite all sizes KÖP NU