Lite-Box ALU

Lite-Box ALU

  • Nu med ditt monogram! Gör din Samsonite till din egen genom att prägla dina initialer på den
  • Låsen är TSA kompatibla och har Samsonite loggan på sig
  • Tillverkad i anodiserad aluminium av premiumkvalitet
  • Gör väskan till din egen genom att prägla väskans bricka med ditt monogram

Lite-Box Alu kommer att överträffa alla dina förväntningar när det gäller stil och prestanda. De anodiserade aluminiumskalen av högsta kvalitet förhöjer utseendet på alla resor. De förstklassiga säkerhets- och packfunktionerna gör din resa smidigare än någonsin.
Aluminium kan utsättas för repor och bucklor vilket ger din resväska sin egen karaktär samtidigt som du påminns av alla fantastiska resor du har gjort.

Lite-Box Alu™ överträffar dina förväntningar och du kommer bli förvånad både när det kommer till stil och funktion. Väskan har ett högkvalitativt aluminiumskal och extraförstärkta hörn vilket kommer att skydda dina ägeodelar på bästa sätt. Det goda hantverket sätter karaktär och stärker väskans funktion, så som väskans, tystgående dubbelhjul och draghandtag med dubbla rör. Båda gör att väskan lätt och smidig att manövrera. Du kan känna dig säker med våra nya TSA-kompatibla lås och du kan lätt och göra den till din egen genom att prägla ditt monogram på väskans bricka.

Väskans interiör är skräddarsytt för dina behov. Båda facken ger dig stor möjlighet till olika sorters packning genom väskans flyttbara mellanväggar och packremmar som hjälper dig att komprimera din packning försiktigt. Du packar lätt din nessisär och mindre föremål i interiörens fack som finns små och stora.