Vänligen spara kartongen ifall du vill returnera din beställning.
 
Warning sign

Vänligen spara kartongen ifall du vill returnera din beställning.

   

Vänligen spara detta e-mail då den också gäller som garanti i framtiden.

Tveka inte att kontakta oss om det skulle uppstå frågor. Det är alltid bra om du uppger ditt beställningsnummer.

Vänliga hälsningar,
Kundtjänst
www.samsonite.se

E-mail: customer.care@samsonite.com
Telefon: +46 853527805
Fax : +32 (0) 51 69 68 37
Öppettider: Måndag till fredag från 8.15 till 18.00 (GMT + 1)
 

Tänk på följande:
Om det är bråttom med din beställning använder du vår expresstjänst. Om du väljer standardleverans eller kostnadsfri leverans kan vi inte garantera ankomstdatum. Mindre förseningar kan inträffa.

 
   

Returblankett

Vänligen följ förfarandet som beskrivs i detta avsnitt 10 nedan om du ska returnera någon produkt enligt avsnitt 9 ovan eller på grund av att fel produkt har levererats eller under andra omständigheter när Samsonite accepterar att du returnerar produkter. Du kan också använda detta förfarande vid utövande av din lagstadgade ångerrätt som beskrivs i avsnitt 11.

  1. Fyll i returblanketten. Vi kommer att skicka en returetikett, ett returnummer och returanvisningar till dig via e-post.
  2. Packa varan som ska returneras (endast oanvända och oskadade varor, i originalförpackning med autentiska etiketter, tillbehör, användaranvisningar, garantisedlar). Originalförpackningen kommer att förhindra skador under transport.
  3. Skriv ut returetiketten och klistra den på ditt/dina returpaket. Returetiketten kommer att innefatta alla nödvändiga uppgifter för att garantera en smidig frakt (din personliga information, vår leveransadress, namnet på budfirman).
  4. Om du skulle ha några frågor efter steg 3 ska du inte tveka att kontakta oss. Om du inte har några frågor vill vi att du returnerar varorna till oss så snart som möjligt och senast inom 14 kalenderdagar från dagen du meddelade oss din returbegäran.
  5. I händelse av att du inte uppfyllt alla returkrav kommer vi att meddela dig detta genom e-post och klargöra varför vi inte har kunnat godkänna den inom 14 dagar.

Endast varor som köps online på Webbplatsen kan returneras. Vid andra returer rekommenderar vi dig att kontakta butiken där du inhandlade varorna.

Distansavtal - ångerrätt

Du har ingen ångerrätt vid köp av varor tillverkade enligt kundens anvisningar eller annars har fått en tydlig personlig prägel.

Ångerrätt
Du har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter dag: (i) då du eller någon tredje part, dock ej transportföretaget, som du anger, tar varan i fysisk besittning; eller (ii) vid avtal avseende flera varor som du beställt i en och samma beställning och som levereras var för sig, då du eller någon tredje part, dock ej transportföretaget, som du anger, tar den sista varan i fysisk besittning.

Vill du utöva din ångerrätt ska du till oss skicka (E-Shopinvest, Pittemsestraat 58d, 8850 Ardooie (Belgium), Tel : +32 (0) 51 28 08 40, Fax : +32 51 696 837, E-mail: customer.care@samsonite.com) of your decision to cancel this contract by a clear statement (e.g. a letter sent by post, fax or email).

Du kan använda standardmallen för utövande av ångerrätt, men du måste inte använda den. Du kan också elektroniskt fylla i och skicka in andra tydliga meddelanden på vår hemsida genom att använda returblanketten (och vi rekommenderar att använda returblanketten för en effektivare behandling av frånträdandet). Om du väljer det här alternativet kommer vi utan dröjsmål att på ett varaktigt medium (t.ex. e-post) bekräfta att vi tagit emot ditt beslut om att utöva ångerrätten.

För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Verkan av utövad ångerrätt
Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig, bland dem också leveranskostnader (men då räknas inte extra leveranskostnader till följd av att du valt något annat leveranssätt än den billigaste standardleverans vi erbjuder).

Vi gör ett avdrag från återbetalningen för den värdeminskning hos varorna som skett om värdeminskningen beror på onödig hantering från din sida.

Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet.

Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta dig något.

Vi kommer och hämtar varorna på det sätt som beskrivs i returblanketten på vår egen bekostnad. Du är ansvarig endast för varornas minskade värde till följd av annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varornas art, egenskaper och funktion. Du bör inte själv skicka tillbaka varorna på ett annat sätt än vad som föreskrivs i Returblanketten; om du ändå gör så står du själv för risken och dina kostnader.

Villkor för användning