KONSTNÄRLIGT SAMARBETE C-LITE

KONSTNÄRLIGT SAMARBETE C-LITE

C-LITE x JEAN-MICHEL BASQUIAT EXKLUSIV KOLLEKTION

BEGRÄNSAD UPPLAGA
BEGRÄNSAD UPPLAGA
C-Lite x Basquiat Resväska med 4 hjul 69cm 69 x 46 x 29 cm | 2.5 kg
BEGRÄNSAD UPPLAGA
BEGRÄNSAD UPPLAGA
C-Lite x Basquiat Resväska med 4 hjul 75cm 75 x 51 x 31 cm | 2.8 kg

FULLT UTRUSTAD
UNIK INTERÖR

Jean-Michel Basquiat

Jean-Michel Basquiat är en av de mest kända konstnärerna i sin generation och anses vara en av 1900-talets främsta. I hans trendsättande konst återfinns mångkulturella symboler, förvrängda figurer och bitande sociala kommentarer i kombination med en stark känsla för färg och balans. Internationellt populär och utställd på museer runt om i världen, tilltalar hans verk både en sofistikerad konstpublik såväl som en yngre publik inspirerad av popkulturen.

Jean-Michel Basquiat

Pez Dispenser

Föreställer en dinosaurie som bär en krona – en referens till det amerikanska godiset "Pez" som en symbol för populärkultur. Figuren har en skarp vit bakgrund som ger en kontrast för att få konstverket att sticka ut.

Jean-Michel Basquiat

Untitled Skull

Detta ikoniska konstverk visar en röntgenliknande bild av en skalle och dess övre och nedre käke, ett färgstarkt motiv med graffitidetaljer och känsla av textur.

Jean-Michel Basquiat

© Estate of Jean-Michel Basquiat. Licensed by Artestar, New York

The C-Lite and art The C-Lite and art

C-LITE OCH KONST

Sedan år 2008, då vår Cosmolite-kollektion lanserades, har dess avtryck varit kraftfull och ikoniskt. Vi har upprepade gånger dedikerat vår innovativa tryckteknik för att hylla konstnärer genom olika samarbeten.

Vi är mycket stolta över att presentera den exklusiva kollektionen C-Lite x Jean-Michel Basquiat, som innehåller fler av hans mest kända konstverk på våra C-Lite skal.

Denna samarbetskollektion finns i begränsad upplaga.

UPPTÄCK HELA KOLLEKTIONEN AV C-LITE

Upptäck det breda urvalet av färger och storlekar