Datorryggsäckar
<span style='font-size: clamp(25px, 2.5vw, 29px); font-family: GT America; font-weight: 300'>EXPECT ONE FOR YOU</span>

Datorryggsäckar
EXPECT ONE FOR YOU

Datorryggsäckar

Recyclex Material
Recyclex™-material är tillverkade av minst 50% återvunnen plast. Detta minskar vår påverkan på planeten och ger avfall ett nytt liv som en del av våra hållbara, långvariga produkter.
Wander Last Ryggsäck 14.1" 42 x 27 x 16.5 cm | 0.8 kg
  easyJet
Denna väska kan tas med ombord på EasyJet.
Dubbelkolla alltid med ditt flygbolag innan du reser för den senaste informationen.
Wander Last Ryggsäck 15.6" 44 x 30 x 16.5/21.5 cm | 1.2 kg
  easyJet
Denna väska kan tas med ombord på EasyJet.
Dubbelkolla alltid med ditt flygbolag innan du reser för den senaste informationen.
Pro-DLX 6 Ryggsäck Underseater 15.6" 45 x 35 x 20 cm | 1.3 kg
Recyclex Material
Recyclex™-material är tillverkade av minst 50% återvunnen plast. Detta minskar vår påverkan på planeten och ger avfall ett nytt liv som en del av våra hållbara, långvariga produkter.
Zalia 3.0 Ryggsäck 15.6" 41 x 28 x 12.5 cm | 1.1 kg
Recyclex Material
Recyclex™-material är tillverkade av minst 50% återvunnen plast. Detta minskar vår påverkan på planeten och ger avfall ett nytt liv som en del av våra hållbara, långvariga produkter.
Zalia 3.0 Ryggsäck med lock 14.1" 37 x 28 x 9 cm | 1 kg

Datorväskor för jobbet

För dig som pendlar till jobbet är en slitstark och säker datorryggsäck det perfekta alternativet. De här datorryggsäckarna med högteknologiska säkerhetsfunktioner som skyddar dina tillhörigheter samt olika fickor och fack som gör det enkelt att organisera packningen är perfekta för alla som jobbar, studerar eller reser mycket i tjänsten.

För den moderna, urbana resenären har datorryggsäcken blivit en självklarhet i vardagen. De här bekväma datorryggsäckarna ger bättre skydd för ryggen och rymmer allt du behöver till jobbet eller skolan. Med en ryggsäck har du alltid händerna fria. Upptäck alla fördelar med våra fantastiska datorryggsäckar!

Skydd

Skydda dina värdefulla elektriska enheter och känn dig trygg i vetskapen om att din bärbara dator inte kommer till skada när du rör dig från en plats till en annan. Våra datorryggsäckar har ett vadderat invändigt datorfack som skyddar din dator mot vardagens oundvikliga påfrestningar.

Mått

Ett av de vanligaste problemen som människor upplever när de ska köpa datorryggsäck är att hitta en modell som passar datorns storlek. Alla våra datorryggsäckar finns i olika storlekar anpassade för skärmmått mellan 9,7"" (24,6 cm) och 17,3"" (43,9 cm), så du kan välja din favoritstil, oavsett storlek.

Organisation

Förutom en dator behöver vi ofta bära med oss vissa andra saker i vardagen. Samsonites datorryggsäckar är otroligt användarvänliga och har praktiska invändiga förvaringslösningar som hjälper dig att förvara dina saker på ett strukturerat sätt. De har även särskilda fickor och fack för mobiltelefon, surfplatta, laddare och dokument.

Kvalitet

Vi använder endast de bästa materialen vilket innebär att våra datorryggsäckar håller lika länge som våra resväskor. Vi vill erbjuda dig det allra bästa så att du kan ha glädje av din datorryggsäck under många år framöver.

Expandering

Ibland behöver man lite extra utrymme. Istället för att försöka pressa ner allting i din nuvarande mindre ryggsäck eller börja leta efter en andra väska föreslår vi att du skaffar någon av våra expanderbara datorryggsäckar. Du får plats med mer utan att packningen blir oorganiserad. Din dator är fortfarande i tryggt förvar, men du kan öka volymen på resten av ryggsäcken med hjälp av den smarta expansionsdelen med dragkedja.

Smart Sleeve

Om du reser med både resväska och datorryggsäck har vi en perfekt lösning som ger dig ännu större flexibilitet. Tack vare den praktiska Smart Sleeve-funktionen kan du trä ryggsäcken över väskans draghandtag och låta den åka med. Lätt och smidigt! Botanisera bland våra resväskor och matcha ditt val med den datorryggsäck du gillar bäst.

Säkerhet

Se till att datorryggsäckens innehåll är i säkert förvar genom att välja en modell med TSA-kabellås. Våra produkter har även andra säkerhetsfunktioner, bl.a. RFID-blockeringskort som skyddar dina kredit- och id-kort mot skimning så att du kan resa i lugn och ro.

Regnskydd

Alla har vi varit med om det: att överraskas av ett regnoväder utan paraply. Hos oss hittar du datorryggsäckar som skyddar mot elementen och ser till att din dator och andra tillhörigheter inte får vattenskador. Det specialdesignade regnskyddet minskar risken för att dina saker blir blöta och ser till att du är förberedd på alla väder.

Recyclex™ Datorryggsäckar

Alla kan bidra till en grönare och mer hållbar planet. Här på Samsonite anser vi att till och med din datorryggsäck kan hjälpa till. Vissa av våra modeller är tillverkade av 100 % återvunna PET-flaskor och har en extra hållbar och flexibel konstruktion.

Hjul

Om du har tänkt packa ner mycket saker i din datorryggsäck kan det vara värt att investera i en modell med hjul. De här modellerna har även ett draghandtag så att du kan dra dem när de blir för tunga att bära på ryggen.

Stil

Elegant, ledigt, högteknologiskt, sportigt... oavsett vilken stil du föredrar har vi datorryggsäcken för dig. Botanisera bland alla våra modeller och hitta en modell som passar din stil. Föredrar du en mer klassisk look? Kolla in våra axelremsväskor för bärbara datorer.

Kvinnor

Samsonite har ett antal datorryggsäckar som är specialdesignade för kvinnor. Dessa businessryggsäckar för kvinnor ger dig en mängd praktiska förvaringslösningar utan att kompromissa med varken design, stil eller kvalitet Kolla in våra fantastiska [datorryggsäckar för kvinnor](https://www.samsonite.se/ryggsackar-for-henne/?prefn1=LPSZ&prefv1=14.1%26quot%3B%26quot%3B%7C14%26quot%3B%26quot%3B%7C15.6%26quot%3B%26quot%3B%7C13.3%26quot%3B%26quot%3B%7C9.7%26quot%3B%26quot%3B) – du hittar garanterat en modell som passar dina stilpreferenser och behov.

Uppkoppling

Att batterier tar slut är ett vanligt problem när man reser. Med Samsonites otroligt praktiska datorryggsäckar [med Easy Pass och powerbanks] håller du dig alltid uppkopplad (https://www.samsonite.se/datorryggsackar/?prefn1=refinementUsp&prefv1=integrated-usb-port%7Cpowerbank-included%7Crfid) och behöver aldrig mer oroa dig över att inte ha tillräckligt med ström.

Personliga detaljer

Anpassa din datorryggsäck och gör den till din egen. Med en snygg och exklusiv prägling blir din väska helt unik och sticker ut i mängden. Kolla in alla våra anpassningsalternativ för såväl resväskor som handväskor och datorryggsäckar.