• Barnen kommer att älska att ta med sig någon av alla dessa ryggsäckar från Disney, Marvel och Star Wars på sina äventyr.

   Barnen kommer att älska att ta med sig någon av alla dessa ryggsäckar från Disney, Marvel och Star Wars på sina äventyr.

  • Dessa ryggsäckar är det idealiska valet för stilmedvetna barn för att ge sig ut i världen med ryggsäckar och hjulförsedda ryggsäckar.

   Dessa ryggsäckar är det idealiska valet för stilmedvetna barn för att ge sig ut i världen med ryggsäckar och hjulförsedda ryggsäckar.

  • De här strålande PVC-fria ryggsäckarna som passar barn från 2 års ålder har tryck och genomgående stoppning, som erbjuder den bästa komfort och stöd för barn.

   De här strålande PVC-fria ryggsäckarna som passar barn från 2 års ålder har tryck och genomgående stoppning, som erbjuder den bästa komfort och stöd för barn.

Hitta Produkter 38

Ryggsäckar för barn

Samsonites allra bästa Disney-, Marvel- och Star Wars -ryggsäckar både med eller utan hjul under ett mycket magiskt tak – leta inte längre än detta lysande sortiment av barnryggsäckar. Det finns något för varje pojke och flicka så låt dem ta sina favoritfigurer från Disney, Marvel och Star Wars med sig varhelst de går, oavsett om de är på väg till skolan, sover över eller reser på semester.