ECODIVER

  • Den ultimata kollektionen för äventyr
  • Vattenavvisande tyg
  • Tillverkad av återvunna material
  • Kombinerar funktionalitet och säkerhet med snygg design

Ecodiver

Ecodiver sätter en ny standard inom vårt sortiment av sportväskor. Denna kollektion kombinerar funktionalitet med elegant design och har utvecklats med fokus på säkerhet och komfort. Ecodiver är gjord av återvunnet material med hjälp av vår Recyclex™-materialteknologi och passar perfekt med vår hållbarhetsstrategi 'Our Responsible Journey'. Det gör denna kollektion till det perfekta valet när du vill utforska naturen eller ta ändlösa promenader i staden.Vad är ditt nästa äventyr? Ecodiver, äventyr väntar.

  easyJet
Denna väska kan tas med ombord på EasyJet.
Dubbelkolla alltid med ditt flygbolag innan du reser för den senaste informationen.
  Ryanair
Denna väska kan tas med ombord på Ryanair.
Dubbelkolla alltid med ditt flygbolag innan du reser för den senaste informationen.
HUR BLIR ECODIVER MER VATTENAVVISANDE
HUR BLIR ECODIVER MER VATTENAVVISANDE

Vår Ecodiver-kollektion är känd för sitta vattenavvisande tyg kombinerat med en vattenavvisande yttre dragkedja. Denna egenskap uppnås genom att applicera ett ytskikt ovanpå tyget, vilket gör tyget mer vattentåligt och ger ett vattenpelarvärde på upp till 1 500 mm, samt ger tyget en längre nötningsbeständighet

VARFÖR ECODIVER ÄR MER HÅLLBAR
VARFÖR ECODIVER ÄR MER HÅLLBAR

Ecodivers huvudsakliga yttre tyg och innerfoder är gjorda av minst 95 % återvunna PET-flaskor som en del av vårt Recyclex™ Material Technology Initiative. 4-47 återvunna plastflaskor har använts för att tillverka Ecodiver-produkter. Dessutom är det svarta dekorativa tyget tillverkat av 95 % återvunnet nylonindustriavfall och innerfodret är tillverkat av lösningsfärgade återvunna PET-flaskor, så tygfärgningsprocessen hoppades över, vilket resulterade i mindre vatten- och färganvändning. Beläggningarna och baserna på våra tyger är gjorda av nya material. Är du intresserad av Samsonites mer hållbara initiativ? Läs vår strategi för ansvarsfullt resor här.