FIND THE PERFECT BUSINESS BAG - All laptop bags

HITTA DEN PERFEKTA
DATORVÄSKAN

FÖR HENNE FÖR HONOM UNISEX

Add initials for free on your laptop bag

SÄTT DINA INITIALER PÅ
DIN DATORVÄSKA - GRATIS

FÖR HENNE FÖR HONOM

FIND THE PERFECT UNDERSEATER

HITTA DEN PERFEKTA
UNDERSEATERN

SHOPPA NU

Fri leverans Fri retur Säker betalning Officiell webbutik Hitta återförsäljare
Laptop backpacks

Datorväskor för honom

Gör det enkelt att organisera dina saker

Laptop backpacks

Datorväskor för honom

Gör det enkelt att organisera dina saker

Du som ofta byter arbetsplats välj en Business Bag med ett special designat fack för din dator. Du kan förvänta dig ett mycket bra skydd för dina dyrbara elektriska apparater, men samtidigt finns det plats för andra föremål. Oavsett om du letar efter en formell stil för affärsmiljö eller en mer vardaglig modell för skolan eller fritidsaktiviteter har Samsonite alla alternativ du behöver, inklusive laptopryggsäckar på hjul.

Missa inte några av de extra praktiska funktionerna som tåliga kuddar, remmar som inte glider, bekväma bärhandtag och praktisk organisering för varje dag.

UPPTÄCKA DESSA KOLLEKTIONER

business-bags-for-her-2019

Datorväskor för henne

Raffinerad, Chic Design

Ladies Datorväskor för henne

Datorväskor för henne

Raffinerad, Chic Design

Samsonites unika businesskollektion har tagits fram med dig i åtanke. Designen är raffinerad och chic samt att den är utrustad med fack för dator och/eller läsplatta i olika storlekar. Dessa praktiska, organiserade datorväskor är den perfekta businesshandväskan.

VISA ALLA HANDVÄSKOR MED DATORFACK

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vårt nya, urbana livsstilsmärke

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vårt nya, urbana livsstilsmärke

Samsonite RED: Samsonites nya livsstilsmärke med ryggsäckar och väskor för den nya generationen passar både män och kvinnor och består av en mängd olika former, storlekar och format. Kör ett pass på gymmet före morgonmötet, yoga på lunchen eller gå ut och ta en drink med vännerna efter jobbet! Vi befinner oss i ständig rörelse och gränsen mellan arbete och fritid blir alltmer flexibel. Samsonite RED-väskorna är snygga, praktiska och slitstarka och kan därför vara en del av alla dina vardagsaktiviteter.

Upptäck den nya kollektionen Samsonite RED och bli en del av RED-världen.

UPPTÄCK

btb-2019_cases-sleeves

Skal till Surfplatta & datorfodral

Praktiskt perfekta för varje enhet

btb-2019_cases-sleeves

Skal till Surfplatta & datorfodral

Praktiskt perfekta för varje enhet

När du förflyttar dig mellan mötesrum eller från och till jobbet behöver du vara säker på att din dator eller surfplatta är skyddad mot stötar. Vi har stabila vattenavstötande fodral och skal som skyddar dem mot repor och stötar. Upptäck vårt stora utbud av väskor som hjälper din business vart än livet för dig!

SHOPPA NU

Våra rekommendationer
Business Leisure: Bleisure

Bleisure-resan

En ny lifsstil för affärsresinären

Business and leisure - jobb och fritid - hör allt mer ihop. Fler och fler förlänger allt oftare sin affärsresa för att kunna utforska omgivningarna och kulturen, allt, för att vi vill uppleva allt! Vi lever för att resa och det innebär att vi vill ha med oss något hem från där vi varit även när vi rest i tjänsten.

Samsonites väskor är designade för att underlätta din Bleisure-lifsstil. De är uppdelade i fack för att underlätta att du ska separera dina jobbsaker från dina semesterprylar. Med våra Bleisure-väskor kommer du lätt åt dina saker, har speciella fack för din elektronik och är lätta nog att bära när du tar dig från A- B.

Se våra Bleisure-väskor