Fri leverans Fri retur Säker betalning Officiell webbutik Hitta återförsäljare
Mickey Mouse 90th Anniversary

Mickey the True Original

Modernt bagage och väskor med klassiska Musse Pigg

mickey-90th

Mickey the True Original

Modernt bagage och väskor med klassiska Musse Pigg

Upptäck vår resekollektion i hög kvalitet med lekfulla och tidlösa Musse Pigg tryck och unika detaljer. Vår ikoniska väska Cosmolite är tack vare sitt vävda material väldigt stöttålig och lätt! Kan det finnas ett bättre sätt att fira Musse 90 år på än att resa med Samsonites bästsäljande väskkollektion. Vart du än är med in Musseväska känns det som hemma, den perfekta reskamraten för hela familjen!

Köp nu

Laptop backpacks

Datorväskor för honom

Gör det enkelt att organisera dina saker

Laptop backpacks

Datorväskor för honom

Gör det enkelt att organisera dina saker

Du som ofta byter arbetsplats välj en Business Bag med ett special designat fack för din dator. Du kan förvänta dig ett mycket bra skydd för dina dyrbara elektriska apparater, men samtidigt finns det plats för andra föremål. Oavsett om du letar efter en formell stil för affärsmiljö eller en mer vardaglig modell för skolan eller fritidsaktiviteter har Samsonite alla alternativ du behöver, inklusive laptopryggsäckar på hjul.

Missa inte några av de extra praktiska funktionerna som tåliga kuddar, remmar som inte glider, bekväma bärhandtag och praktisk organisering för varje dag.

UPPTÄCKA DESSA KOLLEKTIONER

business-bags-for-her-2018

Datorväskor för henne

Raffinerad, Chic Design

Ladies Datorväskor för henne

Datorväskor för henne

Raffinerad, Chic Design

Samsonites unika businesskollektion har tagits fram med dig i åtanke. Designen är raffinerad och chic samt att den är utrustad med fack för dator och/eller läsplatta i olika storlekar. Dessa praktiska, organiserade datorväskor är den perfekta businesshandväskan.

VISA ALLA HANDVÄSKOR MED DATORFACK

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vårt nya, urbana livsstilsmärke

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vårt nya, urbana livsstilsmärke

Samsonite RED: Samsonites nya livsstilsmärke med ryggsäckar och väskor för den nya generationen passar både män och kvinnor och består av en mängd olika former, storlekar och format. Kör ett pass på gymmet före morgonmötet, yoga på lunchen eller gå ut och ta en drink med vännerna efter jobbet! Vi befinner oss i ständig rörelse och gränsen mellan arbete och fritid blir alltmer flexibel. Samsonite RED-väskorna är snygga, praktiska och slitstarka och kan därför vara en del av alla dina vardagsaktiviteter.

Upptäck den nya kollektionen Samsonite RED och bli en del av RED-världen.

UPPTÄCK

Våra rekommendationer
Business Leisure: Bleisure

BLEISURE – KOMBINERADE AFFÄRS- OCH NÖJESRESOR

Den nya resetrenden

Genom att förlänga affärsresan och stanna några extra dagar på destinationen suddar många ut gränsen mellan affärs- och semesterresor. Istället för att rusa iväg till flygplatsen efter sista mötet fredag eftermiddag gör sig dessa resenärer redo att insupa den lokala kulturen under hela helgen.

Samsonite anammar denna trend genom att erbjuda perfekta väskor för den här nya typen av resor – väskor som ger en mer stressfri reseupplevelse. Våra innovativa reselösningar har ett särskilt fack för jobbsaker som du snabbt kommer åt i säkerhetskontrollen. Kläder och andra privata tillhörigheter förvaras separat.

Upptäck våra väskor för ”bleisure”