Essens Resväska med 4 hjul 75cm

LIMITED EDITION
kr 2.799,00

Storlek 75 x 52 x 33 cm

Storlekstabell
  • 55 cm Kabinväskor
  • Stora Resväskor

Färg Green/Lime

kr 2.799,00
Samsonite Essens Spinner LTD 75cm Green/Lime
Samsonite Essens Spinner LTD 75cm Green/Lime
Samsonite Essens Spinner LTD 75cm Green/Lime
Samsonite Essens Spinner LTD 75cm Green/Lime
Samsonite Essens Spinner LTD 75cm Green/Lime

Om kollektionen

Vi är stolta över att presentera vår senaste innovation inom cirkularitet: Essens Limited Edition. Det är vår första resväska någonsin som sluter produktionsslingan genom att använda begagnade resväskor som en del av materialet. Precis som de klassiska Essens-väskorna garanterar dessa resväskor bekymmersfria resor tack vare sin lätta vikt, 3-punktslåsning och rymliga packkuber. Ett måste för varje resa, där gamla historier blir till nya resor.
MADE IN EUROPE
SÄKER

Produktvideo

Detaljer

Specifikation
Garanti
  • Begränsad 5 års global garanti
Modell
  • Resväska med 4 hjul
Färg
  • Green/Lime
Mått
Storlek
  • Stora Resväskor
Volym
  • 111 L
Genomsnittlig packvikt
  • Cirka 23 kg
Vikt
  • 4.3 kg
SKU
  • 152393-5993
Hållbarhetskriterier
Exteriör
  • Minst 45 % av ytterskalets vikt är tillverkat av återvunnen polypropen som motsvarar 302 yoghurtbägare (4 g) från deponi, och minst 35 % av ytterskalets vikt är tillverkat av återvunnen polypropen från begagnade resväskor, vilket gör att den totala andelen återvunnet material uppgår till minst 80 % av ytterskalets vikt.
Interiör
  • 100 % av de invändiga banden, dragkedjan och minst 95 % av innerfodrets vikt är tillverkade av återvunnen PET-plast, vilket sparar motsvarande 15 vattenflaskor (0,5 l - 20 g) från deponi.
Grön el
  • Grön el används för tillverkning av skalet och för slutmontering av produkten.
Andra hållbarhetselement
  • Lätt att reparera sig själv

    Lägre CO₂-avtryck: Minskning med ≥ 25% jämfört med vår ESSENS resväska, vilket gör detta till den Samsonite resväska med det lägsta CO₂-avtrycket hittills.
Tillverkad i Europa
  • Ja
Utsida
Kategori
  • Hård väska
Lås
  • 3-punktlås med TSA008 lås
Handtag
  • Topp- och sidohandtag
Draghandtag
  • Dubbelt draghandtag
Hjul
  • 4 hjul
Hjultyp
  • Fjädrande hjul som minskar buller och stötar
Adressetikett
  • Integrerad ID-tagg
Logotyp
  • På framsidan
Handtag i botten
  • Handtag i botten
Gummilist
  • Gummilist som begränsar vatten från att tränga sig in
Insida
Bottenfack
  • Ja
Lock
  • Ja
2 packningskuber
  • Stor volym, avtagbara och kan handtvättas, med två bärhandtag och dessutom justerbar i höjd

Returer & Ersättning

Du kan returnera oanvända produkter om samsonites regler av Ångerrätt möts.

Du har rätten att frånträda ditt avtal med samsonite inom 14 kalendardagar från leveransdatumet.

För mer information om returer och ersättningar, vänligen se samsonites Returpolicy, eller för att ta bruk av ditt ångerrätt, vänligen följ returprocessen som finns här.

Leveransalternativ

Recyclex™-material

Recyclex™-material är tillverkade av minst 50% återvunnen plast. Detta minskar vår påverkan på planeten och ger avfall ett nytt liv som en del av våra hållbara, långvariga produkter.

Höjdpunkter

Produktrecensioner hanteras av en tredje part för att verifiera äkthet och överensstämmelse med våra betyg och riktlinjer för recensioner.