• Dubbelhjul som kan vridas 360° och rullas i olika riktningar gör väskan lätt att styra

   Dubbelhjul som kan vridas 360° och rullas i olika riktningar gör väskan lätt att styra

  • Stort packutrymme och praktisk (dold) expanderingsfunktion på alla storlekar.

   Stort packutrymme och praktisk (dold) expanderingsfunktion på alla storlekar.

  • Helt fodrad insida: skiljevägg med dragkedja, stor ficka i locket, funktionella, elastiska kryssband som gör det enkelt att packa och organisera dina saker

   Helt fodrad insida: skiljevägg med dragkedja, stor ficka i locket, funktionella, elastiska kryssband som gör det enkelt att packa och organisera dina saker

  • Otroligt snygg färgskala inklusive Black, White, Navy Blue och de två ljusa sommarfärgerna Tangerine Red och Ocean Blue, som matchar vår kollektion med mjuka väskor, Dynamo™.

   Otroligt snygg färgskala inklusive Black, White, Navy Blue och de två ljusa sommarfärgerna Tangerine Red och Ocean Blue, som matchar vår kollektion med mjuka väskor, Dynamo™.

Hitta Produkter 5

Flux

Upplev Flux, nästa generations polypropylenväskor med dragkedja. I det här helt nya sortimentet kombinerar vi våra omfattande kunskaper om polypropylen med en säker och flexibel dragkedjestängning. Flux är Samsonites allra första kollektion med hårda väskor som erbjuder (dold) expanderingsfunktion på alla storlekar, vilket garanterar ännu större packutrymme när så krävs. Den banbrytande designen ger en djärv känsla och är en perfekt följeslagare med många detaljer. Den här kollektionen har tagits fram för att underlätta resandet tack vare lättrullade dubbelhjul, ett dubbeldraghandtag och en helt fodrad praktisk insida där du kan hålla ordning på dina saker.