NÄSTA GENERATION
AV RESVÄSKOR

Proxis

LÄTT | STARK | MER HÅLLBAR*
MADE IN EUROPE

VARFÖR PROXIS ÄR EN REVOLUTION

HUR DEN ÄR SKAPAD

“Proxis unika, handritade design har inspirerats av utseendet och strukturen från en reptils fjälliga hud. Designen speglar även segheten och motståndskraften hos materialet Roxkin™ och precis som skinn kommer resväskans skal att skydda vad som finns inuti.”

Alice A. - Proxis Designer

LÄTT & SLITSTARK
LÄTT & SLITSTARK
Skalet på en Proxis är tillverkad av Roxkin™, ett innovativt lättviktsmaterial som är mycket motståndskraftigt mot stötar. Resväskan är exceptionellt slitstark tack vare den flerskiktade konstruktionen.
MER HÅLLBAR*
Proxis tillverkas i Europa med helt återvinningsbara skal. Genom att köpa en Proxis kan du ta del av en unik wecare-servicetjänst som erbjuder bekymmersfri reparationsservice och möjligheten att återanvända eller återvinna din resväska. Läs mer på vår wecare-sida.
MADE IN EUROPE
MADE IN EUROPE
Resväskan är utvecklad av vårt erfarna forskarteam och tillverkad i vår egna produktionsanläggning efter noggranna kvalitetstester. Proxis is built to last.
GÖR DEN PERSONLIG
GÖR DEN PERSONLIG
Lägg till ett personligt meddelande genom lasergravyr eller prägling.
LÄR KÄNNA PROXIS
LÄR KÄNNA PROXIS
Välkommen till någon av våra butiker! Våra Samsonite-experter visar dig mer än gärna Proxis unika egenskaper och ger dig professionella råd om vilken reseutrustning som passar dig bäst.

Hitta din närmaste återförsäljare

EN ÄLSKVÄRD RESVÄSKA

“Fantastisk väska! Jag är så nöjd med denna väska! Den överträffade mina förväntningar både när det gäller packvolymen och komfort.”

Ola från Stockholm

Features that match your travel needs

EGENSKAPER SOM MATCHAR DINA RESEBEHOV

Proxis Integrerat TSA-lås
Proxis Fullt utrustad inredning
Proxis Förlängt draghandtag för lätt och smidig manövrering
Proxis Integrerad USB-port*
*gäller endast kabinväskan
Proxis Dubbla hjul för enkel och smidig förflyttning
Proxis Expanderbar*
*gäller endast kabinväskan

WHATEVER'S NEXT - TAKE PROXIS THERE

*Proxis tillverkas i Europa med helt återvinningsbara skal. Genom att köpa en Proxis kan du ta del av en unik wecare-servicetjänst som erbjuder bekymmersfri reparationsservice och möjligheten att återanvända eller återvinna din resväska vid slutet av dess livslängd. Upptäck mer.

Vänligen notera att Proxis är exkluderad från rabattkoder och reor.