• Nyfikna barn kan komma in i en värld av kunskap med någon av dessa fantastiska Disney-, Marvel- och Star Wars-skolväskor och pennfodral.

   Nyfikna barn kan komma in i en värld av kunskap med någon av dessa fantastiska Disney-, Marvel- och Star Wars-skolväskor och pennfodral.

  • Med våra Disney- och Happy Sammies-väskor kommer alla modemedvetna barn älska att plugga.

   Med våra Disney- och Happy Sammies-väskor kommer alla modemedvetna barn älska att plugga.

  • Alla dessa fantastiska PVC-fria skolväskor har attraktiva tryck och genomgående stoppning, vilket erbjuder den bästa komforten och stöd för barn.

   Alla dessa fantastiska PVC-fria skolväskor har attraktiva tryck och genomgående stoppning, vilket erbjuder den bästa komforten och stöd för barn.

Hitta Produkter 26

Skolväskor för barn

Disney, Marvel och Star Wars -skolväskor är det perfekta sättet att få alla att bli glada över att gå tillbaka till skolan. Strö lite glitterdamm och inspirera varje ung fan att lära med vårt magiska sortiment av Disney by Samsonite, Marvel by Samsonite och Star Wars - Samsonite-skolväskor och pennfodral. Varje barn kommer att vilja hoppa tillbaka in i klassrummet med entusiasm, redo för det nya skolåret, och stolt visa upp sina favoritfigurer från Disney, Marvel och Star Wars på ryggsäckar, både med eller utan hjul, alla skräddarsydda för mindre axlar och ryggar.