Fri leverans Fri retur Säker betalning Officiell webbutik Hitta återförsäljare
Köp Samsonite Stilen
Mickey Mouse 90th Anniversary

Mickey the True Original

Modernt bagage och väskor med klassiska Musse Pigg

mickey-90th

Mickey the True Original

Modernt bagage och väskor med klassiska Musse Pigg

Upptäck vår resekollektion i hög kvalitet med lekfulla och tidlösa Musse Pigg tryck och unika detaljer. Vår ikoniska väska Cosmolite är tack vare sitt vävda material väldigt stöttålig och lätt! Kan det finnas ett bättre sätt att fira Musse 90 år på än att resa med Samsonites bästsäljande väskkollektion. Vart du än är med in Musseväska känns det som hemma, den perfekta reskamraten för hela familjen!

Köp nu

Minnie Mouse

DISNEY ULTIMATE 2.0

Upptäck ett sortiment av magiska resväskor

Minnie Mouse

DISNEY ULTIMATE 2.0

Upptäck ett sortiment av magiska resväskor

Den här underbara Disney-kollektionen för barn har något för alla åldrar. Våra supersöta Mickey Letters- och Minnie Glitter-väskor för barn kommer garanterat att bli en riktig hit! Barnen kommer att älska den vinnande kombinationen av rosa med vita prickar och Mimmis glittriga rosett. Det lekfulla bokstavstrycket och de mjuka filtöronen gör Musse till det perfekta resesällskapet. För de lite äldre barnen går mode och lekfullhet hand i hand med våra snygga Minnie Neon-väskor. Mimmis välkända rosett sitter på alla modeller och drar verkligen till sig uppmärksamhet – perfekt för alla trendiga unga damer!

HANDLA STJÄRNORNAS KRIG DISNEY-VÄSKOR

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

NYHET bedårande barnväskor

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

NYHET bedårande barnväskor

Vår nya kollektion av barnväskor för barn mellan 2 och 4 år är det perfekta valet för alla äventyr! Välj mellan underbara ryggsäckar, skolväskor, pennfodral och väskor med hjul. Med roliga, nya figurer som Dino Rex, Unicorn Lily, Cat Kitty, Rabbit Rosie, Teddy Bear och Fox William, dessa skandinaviska designs kommer med söta detaljer och blir säkert snabbt favoriterna bland de små!
Utöver det kan föräldrarna förlita sig på Samsonites kvalitet och veta att barnens tillhörigheter förvaras tryggt & säkert.

UPPTÄCK HAPPY SAMMIES

Minnie Mouse

En Mimmi väska

För varje elegant tillfälle!

Minnie Mouse

För varje elegant tillfälle!

En Mimmi Piggväska

Mimmi kommer att hjälpa trendiga jetsettare att hålla sig trendiga med det här fantastiska sortimentet av väskor för förskole- och unga flickor. Mimmi skolväskor, ryggsäckar och andra väskor är alla utsmyckade med Disneys första dam!

Handla Mimmi väskor Visa alla barnväskor

Mickey Mouse

Musse Piggväskor

För de yngsta Disneyfansen!

Mickey Mouse

För de yngsta Disneyfansen!

Musse Piggväskor

En Musse Piggväska av Samsonite erbjuder allt som de yngsta fansen skulle kunna behöva för en kul dag ute. Låt kungen av Disney hänga med på varje spännande äventyr med våra ljusa och färgglada Musse Piggryggsäckar och skolväskor.

Handla Musse Piggväskor Visa alla barnväskor

Disney.Pixar Cars

Bilarväskor

För "blixt"-hastighet i omkörningsfilen!

Disney.Pixar Cars

För "blixt"-hastighet i omkörningsfilen!

Bilarväskor

Gör varje resa snabbare med en cool och färgglad Blixten McQueenryggsäck och skolväska och njut av kul dagar ute, oavsett resmål. Hjälp till att fylla på de ungas fantasi med lekfulla inslag på varje Disney Pixar Bilarväska.

Handla Disney Pixar Bilarväskor Visa alla barnväskor

Star Wars

Stjärnornas krig Star War -väskor

Från en galax långt långt borta

Star Wars

Från en galax långt långt borta

Stjärnornas krig Star War -väskor

Må Kraften vara med dig ™ May the Force be with you™ med en av Samsonites intergalaktiska Stjärnornas krig Star Wars-väskor, särskilt skapade för fans av detta våghalsade rymdäventyr. Med slående design och legendariska teckningar, är dessa Stjärnornas krigS Star Wars-ryggsäckar det perfekta sättet att utforska galaxerna.

Star Wars Visa alla barnväskor

Våra rekommendationer
 • kr 1.399,00
  Premium-barnsortiment med 3D-element, tyg av hög kvalitet och extra rygg- och axelstöd.
  Premium-barnsortiment med 3D-element, tyg av hög kvalitet och extra rygg- och axelstöd.
 • kr 799,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2016</strong>
winner
  reddot award 2016 winner
Ergofit Backpacks

SAM ERGOFIT

ERGONOMISKA SKOLRYGGSÄCKAR

Kolla in våra fantastiska barnryggsäckar – det coolaste sättet att gå till skolan! Är ditt barn fotbollstokig eller ett stort Star Wars-fan? Han eller hon kanske älskar hästar, djungeln eller pirater? Våra Ergofit-ryggsäckar har något för alla! De här färgglada ryggsäckarna har många olika teman och figurer och passar perfekt för barn i åldern 6 till 10 år.

Så bär du din Samsonite Ergofit:

 • Justera ryggen till rätt storlek (S, M, L) för att höftbältet ska sitta bra över höften.
 • Dra åt höftbältet för att avlasta axlrna.
 • Dra åt de lägre axelbanden för att förhindra att ryggsäcken lutar bakåt.
 • Dra åt de övre axelbanden för att säkra att ryggsäcken sitter tätt mot kroppen.
 • Dra åt bröstbältet, den håller ryggsäcken på plats hela tiden.

KÖP NU Play Icon learn more

Dreamrider

Resväskor barnen kan åka med på/sitta på

Att resa blir en dröm med Dreamride!

Kolla in våra nya, fantastiska barnväskor som de små resenärerna även kan åka på. Med den här kollektionen blir reseupplevelsen garanterat en dröm för alla! Vilket barn vill inte ha en egen resväska att åka på, samtidigt som de tar hand om sina egna saker och underlättar livet för föräldrarna under resan. Och vi vet alla att semesterresan blir betydligt roligare för hela familjen om de minsta är på gott humör.

Med en lekfull väska blir flygplatsen roligare
Den perfekta följeslagaren när barnet ska sova över hos en kompis
Lätt kabinmodell (väger endast 1,8 kg) med ett packutrymme på 25 liter
Mjuk gummikant som skyddar små fingrar under packandet
Slitstarka hjul, greppvänliga vävda handtag som gör åkturen säker samt en dragrem vilken även fungerar som axel- och bagagerem.

Välj mellan den supersöta zebran, tigern, ponnyn och biet, eller välj någon av Disney-favoriterna Musse, Mimmi och Disney Pixars Bilar. De här väskorna är ett absolut måste för barn upp till 8 år!

UPPTÄCK DREAMRIDER

BARNVÄSKOR

Vi på Samsonite vet att resan kan vara lika spännande som slutdestinationen. Låt därför dina barn packa sin egen resväska.

Vår barnkollektion har utformats och tillverkats enligt Samsonites berömda standarder och passar perfekt för barn som är på resande fot.

I vår barnkollektion finns små upprätta resväskor, perfekta för en övernattning hos mormor eller farmor, tillsammans med matchande skolväskor, jympaväskor, plånböcker och barnryggsäckar. Låt barnen packa sin egen väska.