Fri leverans Fri retur Säker betalning Officiell webbutik Hitta återförsäljare
Köp Samsonite Stilen
Dory

DORIS- & NEMO-VÄSKOR

Allas vår älsklingsfisk är tillbaka!

Dory

DORIS- & NEMO-VÄSKOR

Allas vår älsklingsfisk är tillbaka!

I den nya filmen Hitta Doris ger sig Doris, den snälla men glömska palettkirurgfisken som var en sådan fantastisk sidekick i Hitta Nemo, ut på en egen resa för att söka svaren om sin bakgrund. Du och ditt barn kan också ge er iväg på äventyr i sällskap med en underbar Hitta Nemo- eller Hitta Doris-väska från Disney by Samsonite. Låt ditt barn utforska Stora barriärrevets magiska värld med de här roliga ryggsäckarna, hjulväskorna och skolväskorna, som pryds av barnens simmande Disney-favoriter.

Köp Hitta Doris- och Hitta Nemo-väskor

Frozen

Frostväskor

Låt dina minsta fördjupa sig i denna episka resa!

Frozen

Låt dina minsta fördjupa sig i denna episka resa!

Frostväskor

Disney by Samsonite ger dig denna fina samling av skolväskor, ryggsäckar och andra väskor från Frost. Magiska utformningar med de modiga systrarna Elsa och Anna, plus den ljuvliga snögubben, Olof, från Frost, kommer att inspirera dina minsta att utforska världen. Låt dina minsta fördjupa sig i denna episka resa och förtrollas av den största Disneysuccén någonsin!

Handla Frostväskor Visa alla barnväskor

Bambi

BAMBI-VÄSKOR

En av Disneys riktiga klassiker

Bambi

BAMBI-VÄSKOR

En av Disneys riktiga klassiker

Det bedårande, storögda rådjurskidet Bambi är nu en del av kollektionen Disney by Samsonite Stylies! Den här vintageinspirerade Bambi-serien har fått en kärleksfull design i mjuka pastellfärger och inbegriper ryggsäckar, skolväskor, hjulväskor och ett pennfack. Alla väskor i den här breda kollektionen har snygga detaljer i läderimitation och är tillverkade i ett mjukt, bomullsliknande material. Dessutom skänker de garanterat en dos skogsmagi till barnen och en härlig nostalgikänsla till föräldrarna.

Köp våra Bambi-väskor

Mickey Mouse

Musse Piggväskor

För de yngsta Disneyfansen!

Mickey Mouse

För de yngsta Disneyfansen!

Musse Piggväskor

En Musse Piggväska av Samsonite erbjuder allt som de yngsta fansen skulle kunna behöva för en kul dag ute. Låt kungen av Disney hänga med på varje spännande äventyr med våra ljusa och färgglada Musse Piggryggsäckar och skolväskor.

Handla Musse Piggväskor Visa alla barnväskor

Minnie Mouse

En Mimmi väska

För varje elegant tillfälle!

Minnie Mouse

För varje elegant tillfälle!

En Mimmi Piggväska

Mimmi kommer att hjälpa trendiga jetsettare att hålla sig trendiga med det här fantastiska sortimentet av väskor för förskole- och unga flickor. Mimmi skolväskor, ryggsäckar och andra väskor är alla utsmyckade med Disneys första dam!

Handla Mimmi väskor Visa alla barnväskor

Disney.Pixar Cars

Bilarväskor

För "blixt"-hastighet i omkörningsfilen!

Disney.Pixar Cars

För "blixt"-hastighet i omkörningsfilen!

Bilarväskor

Gör varje resa snabbare med en cool och färgglad Blixten McQueenryggsäck och skolväska och njut av kul dagar ute, oavsett resmål. Hjälp till att fylla på de ungas fantasi med lekfulla inslag på varje Disney Pixar Bilarväska.

Handla Disney Pixar Bilarväskor Visa alla barnväskor

Spider-Man

Spindelmanväskor

För nätkastande superhjältar!

Spider-Man

För nätkastande superhjältar!

Spindelmanväskor

Svinga till verket med den här Amazing Spider-Man-väskkollektionen från Marvel by Samsonite! Låt unga superhjältar upptäcka sitt eget kraftfulla spindelsinne med dessa storslagna spindelmanryggsäckar, skolväskor och pennfodral.

Handla spindelmanväskor Visa alla barnväskor

Star Wars

Stjärnornas krig Star War -väskor

En ny ankomst till Samsonite!

Star Wars

En ny ankomst till Samsonite!

Stjärnornas krig Star War -väskor

Må Kraften vara med dig ™ May the Force be with you™ med en av Samsonites intergalaktiska Stjärnornas krig Star Wars-väskor, särskilt skapade för fans av detta våghalsade rymdäventyr. Med slående design och legendariska teckningar av Yoda™, Darth Vader™ och Stormtrupperna Stormtroopers™, är dessa Stjärnornas krigS Star Wars-ryggsäckar det perfekta sättet att utforska galaxerna.

Star Wars Visa alla barnväskor

Våra rekommendationer
  • kr 399,00
    Premium-barnsortiment med 3D-element, tyg av hög kvalitet och extra rygg- och axelstöd.
    Premium-barnsortiment med 3D-element, tyg av hög kvalitet och extra rygg- och axelstöd.
  • kr 2.199,00
    Ergonomiska ryggsäckar för barn med extra skydd för rygg och axlar.
    Ergonomiska ryggsäckar för barn med extra skydd för rygg och axlar.
Disney & Star Wars tablet cases for kids

Disney fodraler för surfplattor

Nu finns både Disney och Star Wars favoriterna också till för att skydda din läs- eller surfplatta från oväntade händelser, både ute på äventyr och inne på soffan. Både barn och vuxan kommer älska Samsonites fantastiska Airglow & Tabzone fodraler som har iögonfallande Disney och Star Wars designs och speciella detaljer.

Orädda fans kan upptäcka världen med en av våra praktiska PVC-fria Airglow fodraler som är lätta att bära tack vara handtagen. Eller ta en av våra PVC-fria Tabzone fodraler – smart design med enkel & lätt tillgång till kameran samt hands-free-användning från många olika vinklar och lägen.

Upptäck Disney & Star Wars fodraler

Ergonomic backpacks for kids

Ergonomiska ryggsäckar för barn

Disney, Marvel och Star Wars

Disney från Samsonite har tagit barnryggsäckar till nästa nivå av komfort och coolhet! Hjälp till att avlasta deras axlar med de enastående Disney-, Marvel- och Star Wars-ryggsäckarna. De lätta, vattenbeständiga barnryggsäckarna utgör det perfekta sättet att bära runt på tunga böcker, tillsammans med allt annat som barn behöver för sin dag.

✔ Optimalt skydd för rygg och axlar
✔ Remmar och ryggpanel kan justeras allt eftersom barnet växer
✔ Lätta och vattenbeständiga

Se alla ergonomiska ryggsäckar för barn

BARNVÄSKOR

Vi på Samsonite vet att resan kan vara lika spännande som slutdestinationen. Låt därför dina barn packa sin egen resväska.

Vår barnkollektion har utformats och tillverkats enligt Samsonites berömda standarder och passar perfekt för barn som är på resande fot.

I vår barnkollektion finns små upprätta resväskor, perfekta för en övernattning hos mormor eller farmor, tillsammans med matchande skolväskor, jympaväskor, plånböcker och barnryggsäckar. Låt barnen packa sin egen väska.