ESSENS

ESSENS

VARFÖR ÄR ESSENS MER HÅLLBAR

TILLVERKAT AV ÅTERVUNNET MATERIAL
TILLVERKAT AV ÅTERVUNNET MATERIAL
Skalen från Essens är gjorda med minst 70 % återvunnen polypropen från konsumtionsavfall såsom yoghurtbägare, medan insidan av fodret och invändig blixtlåstejp är gjorda av minst 95 % återvunnen PET från plastflaskor. Dessa återvunna men ändå hållbara material är en del av vårt Recyclex™ Material Technology Initiative. Med Essens förvandlas engångsplastavfall till ett hållbart, lätt och starkt bagage, utan att kompromissa med kvaliteten.
TILLVERKAD I EUROPA, DESIGNAD FÖR HÅLLBARHET OCH LÄTT REPARATION
TILLVERKAD I EUROPA, DESIGNAD FÖR HÅLLBARHET OCH LÄTT REPARATION
Essens resväskor tillverkas i hjärtat av Europa och använder grön el för skalproduktion och slutproduktmontering. Vårt kompromisslösa fokus på kvalitet säkerställer att du kan lita på en hållbar och hållbar produkt. Och i det osannolika fallet att ditt bagage behöver repareras, kan komponenterna i Essens enkelt bytas ut. Hjulet är designat på ett sådant sätt att det enkelt kan tas isär och repareras av dig själv.

Varför kommer du älska Essens

TOPP SÄKERHET
TOPP SÄKERHET
Essens resväskor säkerställer att dina tillhörigheter förvaras säkert tack vare det innovativa 3-punktslåssystemet, ursprungligen patenterat av Samsonite och kontinuerligt optimerat, vilket ger dig sinnesfrid under hela din resa.
LÄTT & STARK
LÄTT & STARK
Essens, konstruerad och tillverkad i Europa, är ett av de lättaste 3-punktslåset i polypropen i sin klass. Den exceptionella vikten erhålls via den självförstärkande designen, högteknologiska produktionsmetoden och revolutionerande polypropenmix. Den unika fälgkonstruktionen och tätningen ger inte bara otrolig styrka utan begränsar också vatteninträngning. Även om de är bland de lättaste klarar Essens resväskor de rigorösa hållfasthetstesterna som Samsonite är kända för och erbjuder en enorm hög packningskapacitet.
3 I 1 PACKNINGSLÖSNING
3 I 1 PACKNINGSLÖSNING
Essens har två voluminösa packningskuber som är avtagbara, handtvättbara och lätta att lyfta och bära tack vare bärhandtagen på båda sidor. Flexibilitet i packningen garanteras eftersom du kan lagra föremål i och under packningskuberna och ändra höjden tack vare bajonettsystemet. Om du inte känner för att packa upp är det bara att lyfta och lägga hela packningskuben i din garderob.
MAKE IT YOURS
MAKE IT YOURS
Varje bagage har 4 unikt designade klistermärken.* Lasergravering på draghandtagsrören är också möjlig.

* Designen på klistermärkena kan avvika från bilden som visas.
Features that match your travel needs

Detaljer som uppfyller dina resbehov

Essens 3-punktslås
Essens Dubbelt draghandtag
Essens Lättrullande tysta hjul
Essens Interiör med 3 i 1 packningslösning
Essens Integrerad ID-tag
Essens Flera sätt att personifiera