Fri leverans Fri retur Säker betalning Officiell webbutik Hitta återförsäljare
Våra rekommendationer
keith-haring

KEITH HARING TRAVEL ACCESSORIES

Ikonisk Design

keith-haring

KEITH HARING TRAVEL ACCESSORIES

Ikonisk Design

En ikon från New Yorks gatukonst, Keith Haring är världskänd för sin pop graffiti med fokus på sitt utpräglade bildspråk och kraftiga färger. Samsonite har nu kombinerat Harings igenkännbara och unika stil med ett fantastiskt sortiment av resetillbehör och foldaway bags.

Upptäck en fantastisk kollektion av adresshållare, extra lås för resväskor, bagagerem och reskuddar samt ihopvikbara duffles och ryggsäckar.

KÖP KEITH HARING

wallets-for-men

Planböcker

Alltid en bra present

wallets-for-men

Planböcker

Alltid en bra present

Skinnplanböcker från Samsonite är en bra present för alla tillfällen. En planbok är en väldigt personlig sak, men det är viktigt att den är funktionell, tålig och snygg. Att välja rätt planbok kan vara svårt ibland, men Samsonite har ett stort utbud - från RFID-blockerande modeller som hjälper att skydda mot indetitetsstöld till stiliga billfolds och key cases, alla i högkvalitativt skinn.

Upptäck alla planböcker

Cosmetic cases

NECESSÄRER

Det finns något för alla!

Cosmetic cases

NECESSÄRER

Små sminkväskor, praktiska unisex-necessärer eller rymliga och snygga necessärer för alla dina hygienartiklar – se Samsonites högkvalitativa kollektion här. Det finns något för alla!

UPPTÄCK NU

Travel Accessories

Resetillbehör från Samsonite

Utformad för att vara praktisk på resan.

Travel Accessories

Utformad för att vara praktisk på resan

Resetillbehör från Samsonite

Dessa tillbehör skapades för att förenkla ditt liv på resande fot runtom i världen.

Visa alla resetillbehör

Introducing the RFID-Blocking Wallet

Vi introducerar plånböcker med RFID-blockering

Skydd din personlig identitet!

En enkel och effektiv väg att skydda dig och din data! Med skimming som ett allt större problem, bättre skydd av dina kredit- och ID-kort är något som du ska fundera över. Skimming är en teknik som används till illegal kopiering av kortdata, till och med från distans. Samsonite RFID-blockerande plånböcker skyddar mot betalningsbedrägeri och identitetsstöld genom att placera RFID-blockerande material mellan plånbokens yttre lager och inre foder.

Hitta RFID-blockerande plånböcker och ryggsäckar Se video

RESETILLBEHÖR

Vi på Samsonite vet allt om resor och vår kunskap är inte begränsad till enbart väskor. Vi vet att det du lägger i handbagaget är minst lika viktigt som ditt huvudbagage. Vi har ett stort utbud av resetillbehör, handväskor, rolling totes, plånböcker, mobilfodral och paraplyer så att du kan känna dig säker, trygg och skyddad på resan.

Sov bekvämt med en av våra nackkuddar eller ögonbindlar, var organiserad med värdebälten, passfodral och resekit med hygienartiklar och känn dig extra trygg med våra viktiga resetillbehör som bagagelås, bagagebrickor, hänglås och reseadaptrar.