Add a personal touch to your Lite-Cube-DLX

Simples, élégants, stylés

Upptäck våra plånböcker

FÖR HENNE FÖR HONOM

Fri leverans Fri retur Säker betalning Officiell webbutik Hitta återförsäljare
Köp Samsonite Stilen
UP WAY ett innovativt paraply

UP WAY ett innovativt paraply

Alla dina paraplybekymmer är lösta

UP WAY ett innovativt paraply

UP WAY ett innovativt paraply

Alla dina paraplybekymmer är lösta

Nu blir du inte blöt längre medans du försöker hålla dig torr på regniga dagar mer. Den smarta designen av paraplyet UP WAY håller inte bara dig torr under sig utan håller även golvet och din bil torr. Paraplyet är teflonbelagt och stängs uppåt istället för ner vilket stänger fukten inne i paraplyet. Inga mer droppande paraplyer som blöter ner ditt golv eller bil. Våta hala klinkers och blöt bilklädsel är i det förgångna.

Up WAYS smarta innovative design där paraplyet stängs upåt istället gör det lätt att slinka in i din bil utan att bli blöt. Det kan också öppna på ett mitt bland folk utan att stöta till andra. När du upptäckt det geniala med UP WAY undrar du hur du klarat dig utan det så länge.

UPPTÄCK

wallets-for-men

Plånböcker

Alltid en bra present

wallets-for-men

Plånböcker

Alltid en bra present

Skinnplånböcker från Samsonite är en bra present för alla tillfällen. En plånbok är en väldigt personlig sak, men det är viktigt att den är funktionell, tålig och snygg. Att välja rätt plånbok kan vara svårt ibland, men Samsonite har ett stort utbud - från RFID-blockerande modeller som hjälper att skydda mot indetitetsstöld till stiliga billfolds och key cases, alla i högkvalitativt skinn.

Upptäck alla plånböcker

Cosmetic cases

NECESSÄRER

Det finns något för alla!

Cosmetic cases

NECESSÄRER

Små sminkväskor, praktiska unisex-necessärer eller rymliga och snygga necessärer för alla dina hygienartiklar – se Samsonites högkvalitativa kollektion här. Det finns något för alla!

UPPTÄCK NU

Travel Accessories

Resetillbehör från

Utformad för att vara praktisk på resan.

Travel Accessories

Utformad för att vara praktisk på resan

Resetillbehör från

Dessa tillbehör skapades för att förenkla ditt liv på resande fot runtom i världen.

Visa alla resetillbehör

Våra rekommendationer
Introducing the RFID-Blocking Wallet

Vi introducerar plånböcker med RFID-blockering

Skydd din personlig identitet!

En enkel och effektiv väg att skydda dig och din data! Med skimming som ett allt större problem, bättre skydd av dina kredit- och ID-kort är något som du ska fundera över. Skimming är en teknik som används till illegal kopiering av kortdata, till och med från distans. Samsonite RFID-blockerande plånböcker skyddar mot betalningsbedrägeri och identitetsstöld genom att placera RFID-blockerande material mellan plånbokens yttre lager och inre foder.

Hitta RFID-blockerande plånböcker och ryggsäckar Se video

RESETILLBEHÖR

Vi på Samsonite vet allt om resor och vår kunskap är inte begränsad till enbart väskor. Vi vet att det du lägger i handbagaget är minst lika viktigt som ditt huvudbagage. Vi har ett stort utbud av resetillbehör, handväskor, rolling totes, plånböcker, mobilfodral och paraplyer så att du kan känna dig säker, trygg och skyddad på resan.

Sov bekvämt med en av våra nackkuddar eller ögonbindlar, var organiserad med värdebälten, passfodral och resekit med hygienartiklar och känn dig extra trygg med våra viktiga resetillbehör som bagagelås, bagagebrickor, hänglås och reseadaptrar.