Fri leverans Fri retur Säker betalning Officiell webbutik Hitta återförsäljare
Våra rekommendationer
mothersday 2017

ERBJUDANDE TILL MORSDAG

Gåva på köpet!

mothersday 2017

ERBJUDANDE TILL MORSDAG

Gåva på köpet!

Samsonite finns här för att hjälpa dig att hitta den perfekta presenten för kvinnan med stil & elegans!

För att fira Morsdag erbjuder Samsonite en extra present – få en GRATIS sminkväska på köpet när du köper en resväska av våra Cosmolite eller Uplite kollektioner!*

UPPTÄCK

*Gäller 08/05/17 – 28/05/17, vid köp av utvalda Cosmolite eller Uplite resväskor i färgerna Ice Blue eller Lace Ice Blue och få en Uplite sminkväska i färg Ice Blue (19 x 12 x 4,5 cm) på köpet. Gäller på samsonite.se så länge lagret räcker. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
Flux

FLUX

Nästa generationen

Flux

FLUX

Nästa generationen

Upplev Flux, nästa generations polypropylenväskor med dragkedja. I det här helt nya sortimentet kombinerar vi våra omfattande kunskaper om polypropylen med en säker och flexibel dragkedjestängning.

Flux är Samsonites allra första kollektion med hårda väskor som erbjuder (dold) expanderingsfunktion på alla storlekar, vilket garanterar ännu större packutrymme när så krävs. Den banbrytande designen ger en djärv känsla och är en perfekt följeslagare med många detaljer. Den här kollektionen har tagits fram för att underlätta resandet tack vare lättrullade dubbelhjul, ett dubbeldraghandtag och en helt fodrad praktisk insida där du kan hålla ordning på dina saker.

Upplev Flux nu

Ladies Laptop Bags

Dataväskor för kvinnor

Ladies Laptop Bags

Dataväskor för kvinnor

Speciellt designad för karriärskvinnan. Med egenskaper som löstagbara iPad och datorfickor, blir dessa väskor välorganiserade och praktiska, den perfekta kombinationen av business och handväska.

Visa alla tillbehör Visa alla väskor med dator fack

Disney Forever

DISNEY FOREVER

Moderiktiga & feminina väskor

Disney Forever

DISNEY FOREVER

Moderiktiga & feminina väskor

Disney väskor är inte bara något för barn. Omfamna den nostalgiska känslan och upptäck vår underbara Disney Forever kollektion, framtagna speciellt för vuxna Disney fans. Dessa moderiktiga och feminina väskor är snyggt designade med Mimmi-tryck i mjuka pastelfärger med detaljer i skinnlook.

Mimmi ryggsäck, clutchväska, handväska... det finns alla modeller man kan önska sig!

Upptäck Disney Forever

Cabin Luggage

Ta med väskan ombord

Din guide om handbagageregler.

Christmas Cabin Luggage

Föredrar du att ta
med dig väskan ombord?

Din guide om handbagageregler

Du föredrar att ta med dig väskan ombord. Varför ödsla värdefull tid vid bagagebandet? Genom att alltid ha din kabinväska med dig kan du redan vara på väg till din slutdestination. Vi garanterar att resandet blir precis så smidigt som du hoppas. Du behöver bara välja flygbolag så håller vi koll på vilka handbagagemått som är tillåtna. Det enda vi inte kan hjälpa dig med är packningen och att din väska underskrider viktgränsen!

Ange ditt flygbolag genom att klicka på rullgardinsmenyn högst upp.

Handla alla typer av kabinväskor

Business Bags

Datorryggsäckar

Gör det enkelt att organisera dina saker

Business Bags

Datorryggsäckar

Gör det enkelt att organisera dina saker

En laptop-användare som ofta reser och vill ha händerna fria bör välja en laptop-ryggsäck med ett specialdesignat laptopfack. Du kan förvänta dig ett mycket bra skydd för dina dyrbara elektriska apparater, men samtidigt finns det plats för andra föremål. Oavsett om du letar efter en formell stil för affärsmiljö eller en mer vardaglig modell för skolan eller fritidsaktiviteter har Samsonite alla alternativ du behöver, inklusive laptopryggsäckar på hjul.

Missa inte några av de extra praktiska funktionerna som tåliga kuddar, remmar som inte glider, bekväma bärhandtag och praktisk organisering för varje dag.

Upptäcka dessa kollektioner

overnight-business-trip

Overnight business trip

Combine mobile office and garments

overnight-business-trip
Samsonite Prodigy Spinner 55cm/22inch Ivory gold

Prodigy Spinner 55cm/22″ Ivory gold

kr 2.199,00

Overnight business trip

Combine mobile office and garments

As a business traveller, you expect the best, so why should your luggage weigh you down? Let Samsonite’s business luggage range give you the best combined options to accommodate both mobile office and garments, with minimal creasing and maximum flexibility. This cabin size luggage range enables the most efficient travel so you can get to your next meeting with plenty of time and avoid waiting around at airports for checked in luggage. Find wheeled hand luggage options, or models with removable laptop compartments providing proficient protection and extra practicality.

Discover the collections

wallets-for-men

Planböcker

Alltid en bra present

wallets-for-men

Planböcker

Alltid en bra present

Skinnplanböcker från Samsonite är en bra present för alla tillfällen. En planbok är en väldigt personlig sak, men det är viktigt att den är funktionell, tålig och snygg. Att välja rätt planbok kan vara svårt ibland, men Samsonite har ett stort utbud - från RFID-blockerande modeller som hjälper att skydda mot indetitetsstöld till stiliga billfolds och key cases, alla i högkvalitativt skinn.

Upptäck alla planböcker

Samsonite leather business bags

Samsonites skinnväskor säger sitt

Skinnväskor, -portföljer och -datorväskor är klassiska och eleganta. Som ett premium material är skinn extremt tåligt och ofta som ett bra vin - det blir bättre under tiden. Skinnväskor ligger alltid i trend, visar bra smak och passar vid alla tillfällen. Dessa skinnväskor har utvecklats med Samsonites teknik, historia och kunskap.

Upptäck våra skinnkollektioner

Lipault

Samsonite välkomnar Lipault!

Trendiga väskor och bagage - helt ny i Sverige!

Är du sugen på lite Pariser chic för din nästa resa?
Då är Lipaults trendiga handväskor, portföljer och bagage perfekta för dig.
Detta varumärke vet också att en resväska finns inte bara för att ta med kläder - den är också en modeaccessoar som ska passa in! Lipault grundades av franska designern Francois Lipvetsky i 2005 och gör resandet roligare. Våren 2014 förvärvades Lipault av Samsonite och nu finns produkterna äntligen också i Sverige! Upptäck den nya kollektionen på www.lipault.se och hitta:

  • Starka modefärger
  • Ultralätta designs
  • Luxuriösa, slitstarka material

Upptäck Lipault