<span>RESPARK</span>

RESPARK

My journey. My Samsonite.

Respark

Respark erbjuder allt du förväntar dig av ditt bagage. Respark-bagage kommer att garantera dig en harmonisk reseupplevelse i enkel stil och med naturlig komfort. Denna moderna kollektion erbjuder ett komplett sortiment av kabinväskor och resväskor, väskor och bekväma duffelväskor. Eftersom alla föremål tillverkas med återvunnet material, som är en del av vårt Recyclex™ Material Technology Initiative, matchar Respark perfekt den hållbara strategin "Vår ansvarsfulla resa".

TILLVERKAD AV ÅTERVUNNET MATERIAL

STOR PACKVOLYM

TOP-NOTCH SÄKERHET

VARFÖR ÄR RESPARK
MER HÅLLBAR
VARFÖR ÄR RESPARK
MER HÅLLBAR

I jämförelse med andra Samsonite mjuka-bagagekollektioner är Respark den första linjen där både interiören och exteriören huvudsakligen är gjorda av återvunnet material, en del av vårt Recyclex™ Material Technology Initiative. Förutom beläggningen och baksidan på tygerna som är gjorda av jungfruliga material, är 97 % av insidan av din Respark gjord av återvunna PET-flaskor. Det huvudsakliga yttertyget är till och med tillverkat av 100 % återvunna PET-flaskor. Intresserad av mer hållbara initiativ från Samsonite? Läs strategin "Vår ansvarsfulla resa" här.

HUR RESPARK GARANTERAR
LÅNGVARIG HÅLLBARHET
HUR RESPARK GARANTERAR
LÅNGVARIG HÅLLBARHET

Bygger på vårt arv av innovation, kvalitet och hållbarhet, alla Resparks produkter har klarat de strängaste kvalitetstesterna. Från de höga hjulhusen och kickplate till hörnförstärkning och PU-ryggskydd, alla har bidragit till att säkerställa att den är byggd för att hålla. Dessutom, den 5-åriga kommersiella garantin på föremål med hjul och Samsonites världsomspännande reparationsnätverk garanterar att du kan fortsätta resa.

RESPARK BAGAGE
RESPARK BAGAGE
 • Flexibel packning
  Lättåtkomliga fickor och expanderbarhet på flera modeller
 • Säkra resor
  TSA-kabellås integrerat på varje föremål med hjul
 • Smidigt rullande resväskor
  Stötdämpande dubbelfjädrande hjul på spinnare
 • Funktioner för att göra den till din
  Valfri läderetikett för att anpassa med dina initialer